Mesajul emoţionant al lui Marian „Magicianul” Râlea, la șase ani de la moartea Micăi de la Abracadabra

Publicat pe

Astăzi se împlinesc şase ani de la moartea Michaelei Niculescu, cunoscută ca Mica de Abracadabra. Marian Râlea, pe care toţi cei din generaţia Abracadabra îl ştiu drept Magicianul, a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, aşa cum face în fiecare an pe 14 martie, pentru a le aminti tuturor să aprindă o lumânare pentru tânăra care s-a stins din viaţă la nici 32 de ani.

 

'Azi se fac 6 ani de când ai plecat. Te iubim ca niste ne-buni şi ne lipseşti până la cer şi înapoi. Încercăm din răsputeri să credem în noi, în fiecare zi. Teatrul Naţional e prea mic pentru câtă lume te-a iubit, Mica! În amintirea ta, Cenuşăreaso, îi invităm pe copiii mari alături de copiii lor încă o dată duminica asta, în sala Media să ne jucam de-a povestea CENUŞĂRESEI. Cu dragoste şi magie, Ai grija de noi toţi, Mica! P.S. Aprindeţi astăzi o lumânare pentru Mica. Credeţi sau nu credeţi. Poate ne vede de acolo de Sus şi îi trimitem puţină lumină şi foarte multă iubire', a scris Magicianul pe Facebook.

Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a făcut parte din echipa magicianului Marian Râlea, Abracadabra, timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, tânăra a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.

Mica Niculescu a murit în 2013, când încă nu împlinise 32 de ani. Cu un an înainte fusese diagnosticată cu ciroză hepatică în stadiu avansat. Ultimele luni din viață și le-a petrecut pe patul de spital. A murit în după-amiaza zilei de 14 martie, la spitalul Fundeni din București.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter