Mesajul emoționant al văduvei lui Florian Pittiș, la 13 ani de la moartea artistului: "Mereu în inima mea"

Publicat pe

Au trecut 13 ani de la moartea lui Florin Pittiș, iar văduva artistului, Anda Niculina Pittiș, a marcat ziua tristă de 5 august cu un mesaj emoționant, postat pe pagina sa de Facebook.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Florian Pittiș s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, pe 5 august 2007, la ora 15.15, la Institutul Oncologic Fundeni, după ce timp de un an s-a luptat cu cancerul la prostată.

„5 august 2007 – ultima zi pe pămant, prima zi în eternitate. Mereu în inima mea. Odihnește-te în pace, Florian!”, a scris a scris văduva lui Florian Pittiș pe pagina sa de Facebook.

Actrița Oana Pellea a postat și ea un mesaj în amintirea marelui artist, „un gând de alinare pentru Anda Niculina Pittiș”: „5 august 2007. A plecat puțin să dea o raită prin eternitate. Florian Pittiș.”

Anda Niculina Pittiș a mai pierdut un soț

Florian Pittiș s-a căsătorit la 12 martie 1999, la 56 de ani, cu Niculina Anda, de profesie educatoare. Soțul ei, folkistul Nicu Vladimir, decedase și era văduvă.

Mesajul emoționant al văduvei lui Florian Pittiș, la 13 ani de la moartea artistului: "Mereu în inima mea"Mesajul emoționant al văduvei lui Florian Pittiș, la 13 ani de la moartea artistului: "Mereu în inima mea"

Căsătoria lui Florian Pittiș cu Anda a durat doar opt ani, până la decesul artistului. 'Când l-am cunoscut pe Florian, când l-am întâlnit prima dată în viață, nu m-a impresionat deloc. Eram foarte îndrăgostită de Vladimir Nicu, de primul meu soț. Mergeam frecvent în casă la el, pentru că aveam același grup de prieteni, dar eu eram soția lui Vladimir. Și când Vladimir a plecat, Florian a început să mă sune. Eu nu aveam telefon acasă, mă suna la gradiniță, iar eu mă simțeam stânjenită. Pentru că avea o voce recognoscibilă, știai cine este la telefon. El a fost cel care m-a scos în oraș, m-a dus la expoziții, m-a invitat la teatru, la concerte, așa a început.', a povestit Anda Pittiș, într-un interviu pentru revista Tango.

Soția lui Florian Pittiș îi păstrează vie amintirea: este prezentă la concertele folk unde se cântă piesele lui Moțu Pittiș.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter