Mesajul transmis de Cătălin Botezatu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: „Răzvan, te iubim, drum lin!”

Publicat pe

Cu ochii în lacrimi, Cătălin Botezatu a transmis un mesaj emoționant, în memoria prietenului său Răzvan Ciobanu, care a fost înmormântat astăzi, în Cimitirul Progresul din Bucureşti. Designerul, care a murit în a doua zi de Paște, într-un tragic accident de mașină, a fost condus pe ultimul drum de prieteni, familie și oameni care i-au admirat creațiile.

Mesajul transmis de Cătălin Botezatu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: „Răzvan, te iubim, drum lin!'Mesajul transmis de Cătălin Botezatu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: „Răzvan, te iubim, drum lin!'

„Am pierdut un om drag, un prieten adevărat, un om adevărat. Până la urmă, cu toții suntem oameni, sortiți pieirii și cu toții greșim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil cu suflet minunat, declarat copilul minune al modei, care, prin creativitate a demonstrat că e bun.

Ne pare rău că ne despărțim atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin și fie ca ceea ce se va întâmpla de acum încolo… mi-e foarte greu… să fie luminat. Dumnezeu să te ierte!', a declarat Cătălin Botezatu, după ce și-a condus prietenul pe ultimul drum.

Și Vica Blochina, prietenă bună a lui Răzvan Ciobanu, a fost prezentă la înmormântare și a trasmis un mesaj, printre lacrimi: „Nu-mi vine să cred. A fost un prieten foarte bun și o să-mi lipsească foarte mult. Vorbeam și de 10 ori pe zi. Venea aproape zilnic la mine și prin mesaje vorbeam non-stop. Avea inocența unui copil. E mare durere. Nu mai am nici măcar lacrimi.'.

Îndurerată de pierderea celui care îi era prieten, Iulia Albu a simţit să ţină un discurs la înmormântarea lui, la finalul căruia a cerut ca designerul să fie aplaudat, aşa cum merită:  „Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, el rămâne un mare designer al României.

Azi l-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit. Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu.

Am simtit să ţin un discurs pentru ca Răzvan merita asta şi pentru că astăzi a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde.”

Slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu s-a terminat cu un ropot de aplauze, iar Ilinca Vandici și Iulia Albu,fostele lui colege de la emisiunea Bravo, ai stil, au ținut un discurs in memoriam, pentru a-l comemora așa cum se cuvine.

 

foto: Dumitru Angelescu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter