Metallica - Primul DVD live din ultimii 10 ani

Publicat pe

Cea mai bine vanduta trupa de heavy metal lanseaza un DVD cu inregistrarea concertului sustinut la Nimes (Franta).

Metallica, Francais pour une nuitMaterialul Metallica, live in Nimes, reprezinta peste doua ore de hit-uri interpretate live intr-un amfiteatru roman de senzatie.

Dupa succesul de proportii al turneului Death Magnetic, in iulie 2009, cei patru membrii ai trupei au ajuns la amfiteatrul roman din Nimes, in Franta si au pornit seria de superhit-uri, printre care Enter Sandman, Master of Puppets, Nothing Else Matters si multe altele.

Pe 7 iulie 2009 am cantat in amfiteatrul din Nimes, una dintre cele mai spectaculoase locatii de concert din lume. Am stiut ca va fi o noapte memorabila, asa ca i-am rugat pe prietenii nostri din Franta sa aduca o echipa pentru a filma evenimentul.

Rezultatul se numeste Francais Pour Une Nuit, iar DVD-ul contine intreg concertul, interviuri cu noi, dar si cinci clipuri filmate de voi, prietenii din public.

Francais Pour Une Nuit reprezinta ceva special pentru noi, nu numai pentru ca a fost filmat in Franta, ci si pentru ca toate aspectele proiectului sunt abordate frantuzeste, lucru datorat faptului ca intreg spectacolul a fost filmat, inregistrat si editat cu echipament si echipa din Franta, grafica si box-ul speciale au fost gandite de graficieni francezi, ba chiar si genericul este in franceza…' declara membrii trupei despre noul material live.

Francais Pour Une Nuit' va fi disponibil din 3 martie si in Romania, pe DVD & Bluray, exclusiv online si poate fi precomandat pe: GetMusic.ro & Metalhead.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter