Michelle Obama - motivul dureros pentru care ea și Barack au ajuns la consiliere maritală. "Nu vreau un jucător slab în echipa mea!"

Publicat pe

Recent, publicația americană GLOBE a anunțat că fostul președinte al SUA, Barack Obama, și soția lui, Michelle, ar fi divorțat, după 27 de ani de căsnicie. Vestea nu este confirmată oficial, însă fosta Primă Doamnă a dezvăluit în cadrul unui interviu care a fost motivul pentru care ea și soțul ei au ajuns la consiliere maritală… 

Znonurile despre divorțul soților Obama a luat pe toată lumea prin surprindere, însă niciodată nu iese fum fără foc, așa că, adevărat sau nu, totuși în fosta familie prezidențială americană lucrurile nu stau chiar pe roze… Iar despre asta Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, și-a deschis sufletul pentru prima oară în cartea autobiografică publicată în 2018, Becoming, unde a povestit că ea și Barack Obama au mers la consiliere maritală.

„Căsnicia înseamnă muncă. Căsnicia este grea”

Michelle Obama a făcut public acest detaliu intim din viața lor în speranța că tinerele cupluri vor înțelege că „mariajul înseamnă muncă”. Fosta Primă Doamnă a explicat apoi, într-un interviu pentru CBS că ea și Barack Obama nu pot fi niște modele pentru cei din jurul lor dacă nu le spun oamenilor adevărul.

„Cuplurile tinere cred că tot ce văd la noi se rezumă la complicitate, la dragoste și la faptul că eu îl privesc cu adorație când își ține discursurile. Dar opinia mea este că nu ne putem erija în modele dacă nu le spunem oamenilor adevărul despre viață și relații. Căsnicia înseamnă muncă. Căsnicia este grea”, a spus Michelle Obama, adăugând că Barack o iubește pentru că este o femeie puternică.

Apoi, fosta Primă Doamnă a povestit că îi spunea unei bune prietene, deunăzi, că se gândește la căsnicie ca la… sport. „Vreau să spun că soțul meu este colegul meu de echipă și, dacă vrem să câștigăm meciul ăsta împreună, el trebuie să fie puternic, dar și să accepte ca și eu să fiu puternică. Nu vreau un jucător slab în echipa mea, și nici el nu vrea!”

Dezvăluirea dureroasă despre faptul că mariajul lor a fost „greu” a venit după ce Michelle Obama a spus că, odată conștientizată problema, au ajuns în faza „redescoperirii reciproce”. Fosta Primă Doamnă a recunoscut și că, după plecarea de acasă a celor două fiice ale lor, Sasha și Malia, mariajul lor s-a schimbat…

Foto: Hepta

Michelle Obama - motivul dureros pentru care ea și Barack au ajuns la consiliere maritală. "Nu vreau un jucător slab în echipa mea!"Michelle Obama - motivul dureros pentru care ea și Barack au ajuns la consiliere maritală. "Nu vreau un jucător slab în echipa mea!"

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter