Michelle Obama, schimbare de look neașteptată. Fosta Primă Doamnă a încins internetul!

Publicat pe

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite continuă să fie una dintre preferatele americanilor și are o mulțime de fani pe rețelele de socializare. Recent, Michelle Obama a făcut o schimbare de look care i-a încântat pe internauți!

În luna ianuarie, Michelle Obama a împlinit 55 de ani, însă fosta Primă Doamnă a Statelor Unite încă nu își arată vârsta. De-a lungul timpului, aceasta a devenit un style icon și un trend setter, stilul ei vestimentar fiind extrem de apreciat. Nu întâmplător, așadar, Michelle a devenit cea mai admirată femeie din Statele Unite, potrivit unui sondaj dat publicității de compania Gallup, ea obținând 15% dintre voturi.

Odată cu această reușită, fosta Primă Doamnă a SUA Michelle Obama a detronat-o pe Hillary Clinton, care a deținut titlul de cea mai admirată femeie din Statele Unite timp de 17 ani consecutiv. În total, de-a lungul anilor, Hillary Clinton a obținut locul întâi în clasamentul respectiv de 22 de ori.

Noul stil o întinerește pe Michelle Obama

Recent, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a făcut o schimbare de look neașteptată – după ce ne-a obișnuit ani de zile cu aceeași coafură, Michelle purtând părul întins, iată că și-a făcut apariția în public cu părul ei natural. Noua coafură afro le-a plăcut foarte mult fanilor ei, care i-au scris mii de comentarii apreciative. Trebuie să recunoaștem că noul look, cu părul natural și ușor mai deschis la culoare spre vârfuri, ne place foarte mult. Vouă nu vi se pare că o întinerește?

Michelle Obama, schimbare de look neașteptată. Fosta Primă Doamnă a încins internetul!Michelle Obama, schimbare de look neașteptată. Fosta Primă Doamnă a încins internetul!

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter