Mickey Rourke, salvat de câinele său de la moarte

Publicat pe

Ajuns într-un moment critic al vieții sale, actorul a fost pe punctul de a-și pune capăt zilelor, însă privirea animalului său de companie l-a făcut să se răzgândească, punând jos pistolul cu care intenționa să-și ia viața.

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal/BEImages (2343901bd) Mickey Rourke 'Sin City: A Dame to Kill For' film premiere, Los Angeles, America - 19 Aug 2014

Prezent la premiera documentarului despre consumul de carne de câine în Asia, „Eating Happiness”, Rourke a povestit emoționat ce s-a întâmplat cu câțiva ani în urmă în viața sa.

 

Într-o zi, stăteam în dulap și îmi făceam rău singur. Nu mai puteam să rezist și am luat o armă în mână… Mă gândeam în ce zonă a capului să mă împușc, moment în care câinele meu, Beau Jack, m-a privit și i-am putut citi în ochi întrebarea «Cine va avea grijă de mine?»', le-a spus acesta reporterilor sâmbătă seara.

 

Starul a adăugat: M-a făcut să pun arma jos. Eram pregătit să plec'.

 

Nu se cunoaște data la care a avut loc tentativa sa de suicid, însă presa a concluzionat că s-a întâmplat cu mulți ani în urmă, având în vedere că patrupedul său a murit în 2002.

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter