Mihaela Rădulescu a arătat senzaţional în echipament sport şi cu un look nou! Vezi cu ce ocazie!

Publicat pe

Mihaela Rădulescu este ambasadoarea unui maraton organizat în scop umanitar, care s-a desfasurat in acest weekend. Cu un look nou nouţ, mai roşcată şi cu părul în onduleuri romantice, diva de la Monaco şi-a tras un echipament sport şi o şapcă pe cap, pentru a da startul acestui eveniment, arătând extrem de sexy.

 

 

raduleasca-maraton1

 

„Să alergi pentru cei care nu pot” este sloganul maratonului organizat astăzi, 4 mai, la Bucureşti, fiind cea mai mare astfel de cursă în care aleargă simultan oameni din 30 de ţări ale lumii. Mihaela Rădulescu şi-a asumat rolul de ambasador, însă unul extrem de sexy. Vedeta, care a dat deja semnalul la linia de start, s-a echipat corespunzător, în colanţi, pantofi sport şi şapcă, arătând extrem de bine.

 

Mihaela Radulescu este totodată e şi promotor al competiţiei „Wings for Life”, alături de George Baltă. Fostul rugbyst nu se mai poate deplasa dupa un accident pe terenul de joc.

 

Vezi continuarea pe libertatea.ro

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter