Mihaela Rădulescu a dat startul anului schimbării în bine

Publicat pe

Recunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care l-a adoptat şi pentru faptul că iubeşte sportul, Mihaela Rădulescu s-a întâlnit cu jurnaliştii pentru a da startul campaniei 2014 Anul schimbării în bine.

 

Împreună cu Activia, vedeta ne îndeamnă să facem o schimbare în bine în viaţa noastră şi să renunţăm la obiceiurile nesănătoase. Pentru a fi şi mai convingătoare, Mihaela Rădulescu a oferit exemple din viaţa ei, a dezvăluit secretele ei pentru un corp sănătos şi a răspuns la întrebările publicului.

 

Astfel, din programul său zilnic nu lipseşte niciodată sportul, alimentaţia ei se bazează în special pe cereale, fructe şi iaurt, micul dejun este obligatoriu în fiecare dimineaţă, zahărul a fost eliminat şi înlocuit cu miere, chiar şi în cafea. În plus, vedeta nu mai mănâncă niciodată după ora 20.00.

 

În ton cu tema evenimentului, invitaţii au testat shake-uri delicioase preparate din iaurt, fructe şi lapte, o alternativă gustoasă şi sănătoasă la sucurile de fructe acidulate.

 

Foto: Armand Ionescu

Mihaela Rădulescu a dat startul anului schimbării în bineMihaela Rădulescu a dat startul anului schimbării în bine

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter