Mihaela Rădulescu – În vacanţă alături de Felix şi Ayan

Publicat pe

Mihaela Radulescu şi-a făcut timp în agenda sa destul de încărcată pentru o vacanţă alături de cele mai dragi fiinţe din viaţa sa: Ayan, fiul ei, şi Felix Baugmartner, iubitul său austriac.

 

Cei trei au ales Finlanda, unde au parte de „tone de aer rece şi curat şi… inspiraţie de la viaţa atât de simplă a celor care trăiesc aici', după cum a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

 

Impreuna de 1 an si jumatate cu Felix, Mihaela a considerat ca a venit momentul ca Felix si Ayan sa se cunoasca. Anul trecut, într-un interviu pentru Viva!, Mihaela declara: „Nici în relația cu Felix nu a venit încă acel moment în care să simt că e cazul să le fac cunoștință. Când voi considera că e oportun, o voi face. Deocamdată, Ayan știe că am un boy­friend și că acesta e Felix.'

 

Locul în care s-au cazat cei trei este extrem de simplu, ei fiind cei care îşi fac focul sau dau zăpada. Destinaţia aleasă le place însă foarte mult, cei trei petrecându-şi zilele facând raliu, saună finlandeză şi bucurându-se de peisajele incedibile.

 

„Minus 20 de grade noaptea, trezit cu randul ca sa facem focul, dat la lopata ca sa avem pe unde calca, antrenament pentru cei doi piloti si…copilot, sauna finlandeza…adevarata rasarituri si apusuri ca-n photoshop, multa voie buna…', a dezvăluit vedeta, care la final şi-a salutat fanii astfel:

 

„Salutari calde, mai ales pentru sufletele mai reci… Mihaela, Ayan, Felix… Si Sheepy.

 

Foto: Facebook

 

Mihaela Rădulescu – În vacanţă alături de Felix şi AyanMihaela Rădulescu – În vacanţă alături de Felix şi Ayan

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter