Mihaela Rădulescu i-a luat interviu lui Dani Oţil!

Publicat pe

De aproape zece ani se trezeşte înaintea soarelui, ca să facă, alături de Răzvan şi ajutaţi de o super echipă de profesionişti tv, un matinal tonic, cu o audienţă copleşitoare.

 

dani-otil-mihaela-radulescu
Foto: Facebook

E burlac, are rezultate din ce în ce „mai de podium la  enduro, munceşte enorm şi se relaxează făcând o grămadă de sporturi, nu şi-a pierdut pe drumul gloriei nici bunul-simţ şi nici firescul, are farmec şi umor, desenează şi scrie cu talent, are destui detractori cât să fie din ce în ce mai popular, dă tot mai multe autografe, când n-are pe faţă pudra de la machiaj, are sigur noroi de la pădure, are o relaţie cu o femeie celebră şi nu dă semne de oboseală. N-are secrete fascinante, nu are vicii, dar poate fi dur şi ironic cu cine merită.

 

Ce înseamnă azi Reşiţa pentru tine, oraşul în care te-ai născut?

Reşiţa a rămas un reper. Chiar azi, după emisiune, mă întreba Răzvan dacă ne imaginam, la Reşiţa, că vom sta vreodată două ore în şir la poze, cu oameni pe care nu-i cunoaştem. Noi ne punem astfel de întrebări des. Şi nu în glumă. Reşiţa a rămas şi un coş imens cu amintiri. Nu pot să uit drumul spre alimentară, coada la pâine, jocurile dintre blocuri, băieţii de pe stradă, toţi mai mari decât mine.

 

La ce erai cel mai bun în copilărie?

La explicat. Mi-am meditat serios prietenii la toate materiile de profil real. Pe unii i-am scăpat de corigenţă. Chiar pe Răzvan. Aveam un pact cu părinţii lor. Dacă-i scăpam fără şpagă, banii din plic ne rămâneau nouă. Nu ne-am prins decât târziu că era o strategie.

 

Cum s-a terminat prima iubire din liceu?

Prea sec pentru frumuseţea şi intensitatea lucrurilor pe care le-am simţit. Eram îndrăgostit în secret. Mi-am construit pasiunea din a cincea până într-a douăsprezecea. Apoi i-am spus, la un revelion. Ea m-a pupat şi mi-e zis că şi ea.  A durat până la banchet. Nu semăna cu ce mi-am construit. Am spus eu primul „gata. Ma plictisisem. Atunci am aflat ce înseamnă să fii o fecioară nenorocită, iar mai târziu, am învăţat o chestie importantă pentru un bărbat: să nu vorbesc despre femeile cu care am avut orice tip de legătură. Spun ce simt doar femeii pe care o am în faţa ochilor. Nu mă laud cu puncte marcate, nici cu vârfuri cucerite, nici cu eşecuri suferite. Nu mă uit înspre trecut prea des, cu atât mai puţin cu voce tare, şi nu arăt cu degetul înspre o femeie cu care am fost în vreun fel sau altul.

Ai terminat o facultate care te-ar fi putut transforma în om de afaceri. Care e cea mai profitabilă afacere pe care ai făcut-o până acum? În ce ţi-ai băga azi toţi banii?

Cred că eu sunt, cel puţin până acum, cea mai profitabilă afacere a mea. Sunt un produs de
consum, mai ales la micul dejun, şi fac ceva profit din asta. Aş investi în televiziune. În mine. În oamenii cu care m-am înconjurat şi în care aş avea mai multă încredere decât în clădiri sau terenuri.

Citeste continuarea interviului pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter