Mihaela Rădulescu - Secretul corpului ei perfect

Publicat pe

Nu îi plac dietele şi nu crede în înfometare, însă o săptămână pe lună încearcă să ţină o cură de detoxifiere.

 

 

Mihaela RadulescuÎşi începe ziua cu un suc de legume – ginger, castravete, ţelină – pe care îl face mai plăcut adăugând şi un măr şi înlocuieşte cafeaua cu un ceai verde.

 

 

Continuă cu un masaj cu sare de Himalaya, începând de la tălpi şi până la şolduri – stimulează circulaţia şi sistemul limfatic şi, ca bonus, lasă pielea foarte fină.', dezvăluie vedeta pe Facebook.

 

 

Mihaela are trei mese pe zi, la ore fixe, la care nu mânâncă decât un singur fel, iar între timp nu bea decât apă sau iaurt.

 

 

Adaug proteine la fiecare masă, ca să-mi menţin nivelul energetic şi să-mi ţin în ordine zahărul din sânge. Pentru că iarna pierdem energie ca să ne menţinem căldura în organism, e bine să alegem doar mese calde, nu reci, cu excepţia salatelor.'

 

 

La toate acestea adaugă  zilnic o porţie sănătoasă de sport şi de mişcare. „Când reuşesc să mai fac şi câte o faptă bună şi să am şi… voie buna, simt că trăiesc exact aşa cum îmi doresc.', declară vedeta.

 

Foto: Arhiva Ringier

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter