Mihaela Radulescu sprijina campania de educatie a tinerilor romani

Publicat pe

Aseara, la Café Antipa din Bucuresti, Mihaela Radulescu, Aurora Liiceanu, Chris Simion si Catalin Stefanescu s-au intalnit pentru a discuta despre rolul educatiei in randul tinerilor romani, despre mentori, profesori si despre felul in care ii putem ajuta pe cei care provin din familii nevoiase sa nu renunte la scoala.

 

Dezbaterea a facut parte din campania Always si UNESCO, demers ce isi propune donarea de echipamente didactice si materiale educationale catre patru scoli din Romania, pentru a contribui la cresterea calitatii procesului de invatare.

 

„Sunt fanul cauzelor precise si punctuale, cum este aceasta campanie', a spus Catalin Stefanescu, moderatorul dezbaterii.

 

„Faptul ca treci prin scoala iti schimba nu numai aspiratiile si visele, ci si felul in care privesti lumea si te descurci in societate. Traim intr-o lume atat de complexa, incat nu mai poti sa faci pe haiducul si sa traiesti izolat de restul lumii', a completat Aurora Liiceanu.

 

„In comunitatile mici, cum e cea din care vin eu, din Piatra Neamt, o astfel de campanie schimba foarte mult', a declarat Mihaela Radulescu. Vedeta a facut si o comparatie intre sistemul de invatamant din Romania si cel din Monaco, unde fiul ei, Ayan, urmeaza scoala. In scolile din Monaco, profesorii ii implica foarte mult pe parinti in procesul educational, iar uneori temele trebuie facute si de elev, si de unul dintre parintii sai.

 

Always doneaza echipamente didactice si materiale educationale catre patru scoli din Romania, selectate cu ajutorul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Donatia face parte dintr-campanie derulata in perioada ianuarie – martie 2013, in efortul de a contribui la imbunatatirea conditiilor de invatare din scolile cu acces redus la resurse materiale. Beneficiarii campaniei sunt elevii a patru scoli cu acces redus la resurse materiale, aflate in judetele Ialomita, Dambovita, Dolj si Tulcea. Materiale didactice, o biblioteca si rechizite, calculatoare si un laborator de stiinte vor ajuta la construirea unui sistem care  le ofera elevilor acces la nenumaratele posibilitati pe care le deschide un sistem educational de inalta calitate.

 

Sore Mihalache si Cristina Ciobanasu din LaLa Band vor fi mesagerii campaniei pentru tinerii din Romania.

 

Mihaela Radulescu sprijina campania de educatie a tinerilor romani Mihaela Radulescu sprijina campania de educatie a tinerilor romani

 

Foto: Armand Ionescu
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter