Mihai Bendeac, rol în clipul unui concurent X Factor

Publicat pe

Mihai Bendeac i-a făcut o surpriză colosală unuia dintre concurenții de la X Factor. Alături de colegul său Vlad Drăgulin, Bendeac merge acasă la Mihai Marin, un concurent din Teleorman, și, împreună cu acesta, vor filma un videoclip. 

Mihai Bendeac, rol în clipul unui concurent X FactorMihai Bendeac, rol în clipul unui concurent X Factor

Unul dintre concurenții care urcă duminica aceasta pe scena X Factor este Mihai Cătălin Marin, din județul Teleorman. Acesta spune despre el că trăiește pentru muzică și că pasiunea lui cea mai mare este aceea de a compune versurile pieselor pe care le cântă.

'Muzica e pasiunea mea și m-a ajutat să trec peste obstacolele vieții. Am compus vreo 70 de piese. Succesul pot spune că l-am cunoscut la iUmor, de acolo mă cunosc oamenii. Recunosc că visez la concerte la Sala Palatului', spune cu multă sinceritate Mihai.

Piesa 'Soarele și Luna' interpretată de Mihai Marin pare să-i inspire pe cei patru jurați, care nu se pot abține și formează un cvartet pentru a cânta împreună refrenul melodiei.

După momentul susținut pe scena X Factor, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin merg cu caravana X Factor la Mihai Marin acasă, pentru a-l cunoaște mai bine în mediul lui, unde este foarte apreciat printre săteni. Surpriza pe care o va avea concurentul X Factor este că Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor realiza împreună cu el un clip pentru piesa 'Soarele și Luna', care se filmează pe ulița satului Moșteni.

Premiera videoclipului, dar și reacțiile juraților după momentul susținut de Mihai Marin pe scena X Factor vor putea fi urmărite de telespectatori duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter