Mihai Petre a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut dragoste cu soția lui: „Partea inferioară a corpului meu a avut de suferit”

Publicat pe

Mihai Petre și Elwira sunt căsătoriți de mai mult timp și formează unul dintre cele mai discrete cupluri. Cei doi au împreună două fete, Catinca, în vârstă de 6 ani și Ariana, în vârstă de un an. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, juratul de la Românii au talent a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut dragoste cu soția lui.

O fire destul de discretă atunci când vine vorba despre familia lui, Mihai Petre nu a ezitat să dezvăluie amănunte interesante din viața de cuplu. „Pot să vă spun doar atât. Erau foarte mulți țânțari, dar fără alte detalii. Partea inferioară a corpului meu a avut de suferit', a spus Mihai Petre pentru revista A List

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul dansului. „Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine.  Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă.  Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu', mai declară Mihai Petre, pentru sursa citată.

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre nuntă. Când va avea loc evenimentul. „Nu sunt sigură dacă o să fie în țară'

Secretul unei căsnicii de peste 11 ani

Într-un alt interviu, Mihai a dezvăluit care este secretul mariajului său de peste 11 ani.

„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu. Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit.

Citește și: Adela Popescu dezvăluie secretele unei căsnicii de durată: „Petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni”/ EXCLUSIV

Mihai Petre a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut dragoste cu soția lui: „Partea inferioară a corpului meu a avut de suferit'Mihai Petre a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut dragoste cu soția lui: „Partea inferioară a corpului meu a avut de suferit'

Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg'. Întrebat dacă au în plan să-și mărească familia, Mihai Petre a adăugat: „Nu facem astfel de planuri, așa că voi spune – ce va fi, va fi!', a spus el.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter