Mika, pe scena la B'ESTFEST 2011

Publicat pe

Mika este cel mai nou nume confirmat in line-up-ul B’ESTFEST 2011, alaturandu-se astfel celor de la Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain si Hadouken! pe afisul celei de-a patra editii ale festivalului.

MikaBESTFEST revine vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o locatie verde din nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, transformandu-se intr-un adevarat summer camp' ce promite sa ofere o experienta completa, de la concerte la expozititii si ateliere de creatie, spatii de relaxare si joaca, targuri vintage si zona de camping.

Mika (pe numele sau real Michael Holbrook Penniman Jr.) a lansat primul sau single – Relax Take It Easy' – in anul 2006, urmat la inceputul anului 2007 de Grace Kelly', piesa ajungand pe primul loc in topurile din Marea Britanie in aceeasi luna.

Albumul de debut al artistului, Life in Cartoon Motion', a fost lansat in februarie 2007, aducandu-i lui Mika atat un numar impresionat de fani, cat si aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artisti precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

In prezent, Mika lucreaza la un nou album, singurele detalii care se cunosc deocamdata fiind faptul ca acesta va fi lansat in 2011 si va fi construit intr-o maniera complet diferita fata de materialele precedente.

Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter