Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit părinţi

Publicat pe

mila&ashtonMila Kunis şi Ashton Kutcher sunt părinţii unei fetiţe care a venit pe lume la Los Angeles, pe 30 septembrie.

 

Se presupune că micuţa s-a născut în mod natural, Mila dorindu-şi foarte mult o astfel de naştere, iar pe tot parcursul sarcinii ea a fost văzută frecventând cursurile de yoga şi Pilates care să o ajute să nască natural.

 

S-a născut şi este sănătoasă', a declarat un apropiat al celor doi pentru People.

 

Mila (31 de ani) şi Ashton (36 de ani) au avut un an extradionar, cei doi logodindu-se în luna februarie, iar în martie anunţau venirea pe lume a primului lor copil.

 

Actriţa a anunţat că pentru o perioadă se va ocupa exclusiv de fetiţa ei, renunţând la proiectele cinemtaografice. Se pare ca acelaşi lucru şi-l doreşte şi Ashton, vedeta serialului Two and a Half Men' care se apropie de final. Actorul intenţionează să se concentreze asupra afacerilor sale în domeniul website-urile şi aplicaţiilor care se pare că i-au adus profituri importante.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter