Miley Cyrus, pe urmele lui Kim Kardashian

Publicat pe

Miley Cyrus a stârnit din nou controverse, odată cu cea mai recentă apariție din Paper Magazine, revista în care a apărut și Kim Kardasian, cu celebrul pictorial Break The Internet'. Spre deosebire de Kim, Miley apare nud, însă e acoperită de câteva pete de nămol și ține în brațe un porc.

 

miley2

Cyrus a spus că a acceptat să pozeze în această ipostază pentru a sprinjini Happy Hippy Foundation, fundația pe care a înființat-o pentru a sprijini persoanele fără adăpost și tinerii din comunitatea LGBT.

Fosta vedetă Disney a dezvăluit cu această ocazie, într-un amplu interviu publicat de aceeași revistă, că a decis să înființeze Happy Hippy Foundation pentru că, la rândul ei, se simte atrasă și de femei. Miley a adăugat că i-a făcut această mărturisire mamei sale încă de când avea 14 ani.

„Îmi amintesc că i-am spus că admir femeile într-un fel diferit. Mama m-a întrebat ce înseamnă acest lucru. I-am spus că le iubesc. Le iubesc aşa cum îi iubesc şi pe băieţi”, a spus Cyrus.

Miley a înființat Happy Hippy Foundation în luna decembrie, după sinuciderea unei adolsecente transgender.

 

Gabriela B. Foto: Hepta, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter