Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-ar fi căsătorit în mare secret

Publicat pe

Lucrurile merg cu o viteză ameţitoare în cazul cuplului Miley Cyrus şi Liam Hemsworth. Cei doi s-au regăsit la sfârşitul anului trecut, iar acum un apropiat al lor a dezvăluit că mariajul a avut deja loc în mare secret.

 

miley&liam

 

„Le-au spus prietenilor apropiaţi că s-au casătorit. Acum fiecare îşi spun: „soţul meu', respectiv „soţia mea', a declarat această sursă.

 

Ceremonia ar fi avut loc pe o plajă din Australia, ţară natala a lui Liam, iar prietenii si familiile nu au asistat la acest moment.

 

Miley si Liam s-au despărţit în 2013, dupa o poveste de iubire ce durase 4 ani, dar, din fericire, pentru ei, povestea a fost reluată în timpul ultimelor sărbători de iarnă.

 

miley1

 

În pozele pe care Miley le-a postat în ultima vreme pe Instagram se poate vedea pe mâna ei stângă un inel ce pare a fi de logodnă. Prin urmare, lucrurile sunt cât se poate de serioase între cei doi.

 

Foto: Hepta, Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter