Miranda Kerr – Apariţie surprinzătoare. Vedeta ar putea fi însărcinată

Publicat pe

Apariţia Mirandei Kerr, unl dintre cele mai cunoscute top modele, la evenimentul Saint Laurent nu a trecut neobservată.

 

Fosta soţie a lui Orlando Bloom este un adevărat fashion icon şi arată de fiecare dată senzaţional. Miranda nu a făcut excepţie nici de data aceasta, dar un detaliu a atras foarte mult atenţia şi a stârnit un val de întrebări.

 

Îmbrăcată cu o rochie neagră, incredibil de scurtă şi de sexy, care i-a pus în evidenţă bustul şi cu un sacou cu imprimeu, purtat pe umeri, Miranda a afişat un început de burtică ce ar putea indica o sarcină.

 

Nimic nu ar fi imposibil pentru că top modelul în vârstă de 31 de ani are are de anul trecut o relaţie cu Evan Spiegel, un tânăr miliardar în vârstă de 25 de ani, fondatorul aplicaţiei Snapchat.

 

Astfel, Miranda Kerr ar putea oferi o adevărată surpriză într-un moment în care întreaga atenţie este îndreptată spre fostul ei soţ. Orlando Bloom se află la începutul unei relaţii cu Katy Perry, împreună cu care a început deja să se afişeze.

 

Miranda Kerr care s-a desparţit în 2013 de Orlando Bloom, după o căsnicie de 6 ani, ar putea deveni anul acesta mamă pentru a doua oară, oferindu-i lui Flynn, băieţelul ei, un frate sau o surioară.

 

Foto: Hepta

 

Miranda Kerr – Apariţie surprinzătoare. Vedeta ar putea fi însărcinatăMiranda Kerr – Apariţie surprinzătoare. Vedeta ar putea fi însărcinată

 

. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter