Mircea Badea si Carmen Bruma se pregatesc pentru crosul VIVA!

Publicat pe

Mircea Badea si Carmen Bruma vor repeta experienta din urma cu 2 ani si vor lua startul la crosul VIVA! organizat pe 14 mai in Parcul Herastrau.

Mircea Badea, Carmen BrumaPrezentatorul Antenei 1 va realiza si un film cu traseul pe care urmeaza sa-l parcurga cei care vor participa la cros.

„In curand va fi realizat un film ce va propune un itinerariu ceva mai lin, mai larg, dar mai lung, pentru ca asa e configuratia locului. Va fi elaborat si un ghid de supravietuire sub vicisitudinile din parcul Herastrau.', scrie Mircea Badea pe blog-ul lui.

Sper ca nu se asteapta cineva sa reconfigurez lacul si sa rearanjez sau sa largesc aleile. Daca mai exista cetateni care se comporta ca si cum mi-ar face mie o uriasa favoare vreau sa ii asigur ca, la solicitare, ii pot cara in spate sau pe brate pe parcursul intregului traseu. Ma voi pregati special si cu niste perne de puf.', adauga acesta cu umor.

Foto: Arhiva VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter