Mircea Radu face botez în familie cu doar 70 de invitaţi

Publicat pe

De trei luni, Mircea Radu (45 de ani), considerat unul dintre cei mai sexy ştirişti din ţară, şi-a luat în serios rolul de tătic. Micuţul Tudor e răsfăţatul casei şi seamănă izbitor cu celebrul său părinte, de la care a împrumutat inclusiv zâmbetul ştrengăresc.

mircea

Până şi Nord, ciobănescul lui Mircea, care păzeşte cu străşnicie, de ani buni, vila familiei din Bucureşti, veghează dulcele somn al bebeluşului. Tudor va fi creştinat la sfârşitul acestei luni, iar Mircea şi mai tânăra lui soţie, Raluca (26 de ani) pregătesc o petrecere intimă.

Mircea Radu a avut dintotdeauna lipci la femei, dar n-a făcut paradă cu iubitele sale, ci şi-a consumat fiecare relaţie într-o discreţie de invidiat. Tot în linişte, fără să dea sfară în ţară, s-a căsătorit, anul trecut, cu Raluca Olaru, o tânără din Ştefăneşti (judeţul Botoşani), absolventă a Facultăţii de Medicină. Iar cununia civilă n-a avut loc în cine ştie ce loc luxos, pe bani grei, ci chiar în sufrageria modestă a socrilor săi.

Acum, tot departe de bliţurile paparazzilor, intenţionează să facă şi botezul fiului său, Tudor, care, de trei luni, de când a venit pe lume, le-a adus părinţilor săi nemărginite bucurii. La petrecerea care va urma slujbei de creştinare a bebeluşului, mesenii vor dansa doar pe muzica pusă de un DJ.

Mai multe detalii pe libertatea.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter