Mirela Retegan, fondatoarea Gaşca Zurli, are COVID-19: "Aşa frisoane puternice n-am trăit în toată viaţa mea"

Publicat pe

Mirela Retegan, fondatoarea grupului Gaşca Zurli, are COVID-19. Jurnalista a dezvăluit cum a debutat boala și ce simptome a avut, urmând să petreacă în izolare Crăciunul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Astăzi, sunt şi eu un număr printre miile de cazuri de îmbolnăviri de care auzim zilnic la ştiri. Am fost confirmată pozitiv', a anunţat Mirela Retegan, fondatoarea Găştii Zurli. Din fericire, simptomele sunt uşoare şi s-a izolat la domiciliu împreună cu fiica ei, Maya. A promis că va ţine un „jurnal de COVID', ce va lua forma unor live-uri pe paginile sale de socializare.

Mirela Retegan, fondatoarea Gaşca Zurli, are COVID-19: "Aşa frisoane puternice n-am trăit în toată viaţa mea"Mirela Retegan, fondatoarea Gaşca Zurli, are COVID-19: "Aşa frisoane puternice n-am trăit în toată viaţa mea"

Primele simptome au apărut sâmbătă, spune Mirela Retegan, respectiv o stare ca de răceală, dar fără febră, fără tuse.

„Noaptea am mers la baie din oră-n oră. Duminică am avut o stare de sfârşeală, de oboseală nejustificată. Seara mi s-a făcut atât de frig şi aveam nişte frisoane de simţeam că nimic nu mă mai poate încălzi. Am făcut o baie fierbinte, dar nu m-a ajutat. Am pus pe mine absolut toate păturile şi plăpumile din casă, tot ce-am găsit am pus pe mine. Erau atât de grele că nici nu puteam să mă întorc de pe-o parte pe alta. Luni am făcut testul şi s-a confirmat virusul', a povestit Mirela Retegan marţi seara, într-un live pe Facebook, după ce a primit rezultatul pozitiv.

„E posibil să mă fi ales doar cu atât, COVID-ul să fi fost blând cu mine. Cele mai puternice simptome mi s-au manifestat prin frisoane. Aşa frisoane puternice n-am trăit în toată viaţa mea. Doamne dă să fie doar atât!'. Fiica ei, Maya, şi-a făcut şi ea testul, iar acum aşteaptă rezultatul.

„Ne-am izolat una de alta, ea are dormitorul la etaj, baia ei… Eu, când ies din cameră, îmi pun două măşti şi am după mine şerveţelele antibacteriene cu care şterg tot ce ating. Cel puţin eu o să stau până pe 27 decembrie în izolare, aşa că facem Crăciunul împreună', a adăugat Mirela Retegan.

„Nu pot zice ca imi vine sa dansez, dar nici nu as spune ca mi-e rau.”, a mai spus Mirela Retegan pe Facebook.

Mireala Retegan a condus o bună perioada de timp Radio Transilvania, dupa care a fost șefă la National FM. De-a lungul anilor, ea mai fost corespondent BBC, Pro TV și Mediafax. Ulterior, ea a renuntat la presă si s-a dedicat în totalitate firmei sale de evenimente pentru copii „Zurli”.

Citește și:

Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare. Au vorbit despre relația lor, Daria Radionova și milionarul turc: „M-ai bătut și mi-ai luat banii!”

Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături: „I-aș fi dat cu coșul în cap!”

Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter