Mirela Vaida a găsit cea mai bună soluție pentru a-și proteja cei trei copii, în plină epidemie de coronavirus

Publicat pe

Mirela Vaida se felicită cu atât mai mult în această perioadă pentru decizia de a se muta „la capăt de uliță”, în Snagov. În plină epidemie de coronavirus, mediul pe care i-l oferă ea, acum, celor trei copii este perfect securizat și există șanse minime ca aceștia să se îmbolnăvească.

Mirela Vaida a găsit cea mai bună soluție pentru a-și proteja cei trei copii, în plină epidemie de coronavirusMirela Vaida a găsit cea mai bună soluție pentru a-și proteja cei trei copii, în plină epidemie de coronavirus

Mirela va sta acasă până la sfârșitul lunii martie, când se preconizează că epidemia de coronavirus va mai pierde din putere și în România. Vedeta Antena 1 le are drept ajutoare pe soacra ei și pe bonă în supravegherea celor trei copii mici.

'Îți dai seama cum voi fi eu după o lună de stat acasă cu trei copii, plus emisiunea, evenimentele la care mergem. E foarte greu, mai ales că intru în contact cu foarte mulți oameni. Dar am noroc că îi las cu soacră-mea, cu bona', a precizat Mirela, în emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars. 

'Copiiilor le este foarte bine acolo unde ne-am mutat, la Snagov, pentru că suntem aproape de pădure, este capăt de uliță, pentru că avem o curte mare, nu avem vecini în apropiere. Acum că nu se mai duc la grădiniță, îi las prin curte să se joace și se întorc acasă odată cu seara. Așa e destul de securizat mediul nostru', a mai precizat vedeta.

Mirela Vaida are trei copii: Carla (5 ani), Vladimir (3 ani) și Tudor Ștefan (1 an).

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter