Adda și Cătălin Rizea explică ieșirile nervoase și certurile frecvente de la Asia Express: "Așa suntem noi. Ne iubim cu patos"

Publicat pe

Adda și Cătălin Rizea, cuplul controversat de la Asia Express, explică de ce se ceartă atât de des în cadrul competiției. Din afară, mulți ar spune că există multe tensiune acumulată între ei. Cei doi, însă, susțin că se iubesc extrem de mult.

Adda și Cătălin Rizea explică ieșirile nervoase și certurile frecvente de la Asia Express: "Așa suntem noi. Ne iubim cu patos"Adda și Cătălin Rizea explică ieșirile nervoase și certurile frecvente de la Asia Express: "Așa suntem noi. Ne iubim cu patos"

Adda și soțul ei s-au făcut remarcați la Asia Express prin certurile dese, prin cuvintele urâte pe care și le adresează uneori. Cei doi trăiesc intens fiecare moment la Asia Express, fiecare cursă și fac tot posibilul întotdeauna să se autodepășească și să reușească sa ajungă pe primul loc. De aici se iscă și mici scandaluri. Fiecare reacționează diferit la stres și se pare că acesta este modul lor de a se manifesta.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea, cuplul controversat de la Asia Express.Cum se înțeleg, de fapt, cei doi soți. Mesajul soțului artistei: „Să rămâi mereu…”

Cei doi concurenți Asia Express explică, însă, că acesta este felul lor de a fi. Se ceartă cu atât de mult patos tocmai pentru că se iubesc intens. Pe cât de repede se aprind, pe atât de repede reușesc să se și împace, mărturisesc Adda și Cătălin.

Adda de la Asia Express: „Noi suntem speciali”

'Așa suntem noi. Familia ne știe cum suntem și soacă-mea a râs de noi. Noi suntem speciali. Noi ne iubim foarte tare și de asta ne certăm cu atâta patos pentru că ne iubim cu patos', a declarat Adda la „Răi da’ buni”.

Citește și: Cătălin, soțul Addei, replică acidă pentru partenerul lui Abagiu din Asia Express 3:„Dintre Radu și Adda, Adda a fost fata mai tare astăzi'

'Noi un minut ne certăm, un minut ne împăcăm, iar ne certăm, iar ne împăcăm, ne luăm în brațe, așa suntem noi', i-a spus și Cătălin lui Mihai Morar, potrivit spynews.ro.

Soțul Addei a ținut totuși să precizeze că astfel de certuri nu au loc niciodată în fața copilului. Susține că își iubește foarte mult soția și că la Asia Express a făcut totul pentru ea.

Citește și: S-a dezlănţuit Jihadda! Adda şi-a atras un val de antipatie şi înjurături după ieşirile nervoase de la Asia Express / Oase i-a luat apărarea!

'De multe ori și eu stric pentru că întreb aceeași chestie, dar în emisiunea am făcut totul pentru ea, pentru că e soția mea și o iubesc. Noi ne mai certăm și acasă, dar niciodată în fața copilului sau foarte serios. Mereu ne împăcăm',  a conchis el.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum a reușit Adda de la Asia Express să slăbească 24 kg în mai puțin de 7 luni:”Am mâncat de toate în afară de…”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter