Misha a depășit momentul divorțului. Cântăreața a pornit pe un nou drum

Publicat pe

Misha a divorțat de Connect-R în urmă cu un an și câteva luni de zile. Presa a aflat mult mai târziu, în vara acestui an. Cântăreața se pare că a pornit pe un nou drum, unul care o face fericită și o mulțumește pe toate planurile. Iată ce apariție frumoasă a avut la VIVA! Influencers Party!

Cântăreața nu spune nu evenimentelor mondene în ultima perioadă, nici măcar petrecerilor. Ne bucurăm că a acceptat invitația la VIVA! Influencers Party tocmai pentru că este o prezență deosebită. Deși a trecut prin momente mai dificile în ultima perioadă, Misha a demonstrat că este o femeie puternică, stăpână pe sine și, cel mai important, este MAMĂ.

Știe să țină un echilibru între viața personală și cea profesională. La evenimentul nostru, artista a ajuns după ora 20.00. A socializat cu multe vedete, prieteni, apropiați și a acordat interviuri. Pare să aibă o stare de spirit foarte bună, divorțul nu a făcut-o să se ferească de ochii curioșilor sau de camerele de filmat.

Aceasta a ales să poarte la petrecere un outfit inedit, strălucitor. A îmbrăcat o rochie scurtă, aurie, asortată cu un blazer negru. În picioare a optat pentru o pereche de bocanci. Noi spunem că acest stil o reprezintă, dar mai ales tunsoarea. În urmă cu luni de s-a ras pe cap, îi stă minunat! Priviți dovezile în galeria FOTO!

Misha a depășit momentul divorțului. Cântăreața a pornit pe un nou drumMisha a depășit momentul divorțului. Cântăreața a pornit pe un nou drum

Mulțumim partenerilor noștri, glo și LOR.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

Înțelegerea pe care Misha și Connect-R au făcut-o înainte de divorț

În vară, Connect-R anunța divorțul de mama fetiței sale. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau a fi un cuplu extrem de unit și problemele în căsnicia lor parcă nici nu existau. Înainte de a divorța, Misha și Connect-R au făcut o înțelegere. Aceștia nu vor ca Maya să sufere.

Foto: Sorin Cioponea, Instagram Misha 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter