Modele însărcinate, XXL și cu celulită, în cel mai recent fashion show de lenjerie intimă semnat Rihanna!

Publicat pe

Savage & Fenty Fashion Show a fost unul dintre cele mai așteptate momente ce poartă semnătura celebrei Badgirlriri, iar celebra artistă nu a dezamăgit. Cel mai recent fashion show de lenjerie intimă semnat Rihanna a surprins, deoarece pe catwalk au defilat și modele însărcinate, XXL și cu celulită.

Rihanna știe mai bine ca oricine cum să transforme un fashion show într-un must-see al sezonului și nici de data aceasta nu a dezamăgit cu Savage & Fenty Show, la încheierea New York Fashion Week. Surpriza a fost că, în show-ul de lenjerie intimă semnat Rihanna, pe catwalk au defilat și niște modele mai puțin obișnuite și, paradoxal, tocmai această diversitate a fost pe gustul spectatorilor, care au fost plăcut impresionați, atât de piesele prezentate, cât și de atitudinea manechinelor.

Când te afli pe catwalk și ai de prezentat piese de lenjerie intimă, de obicei este obligatoriu să arăți impecabil, însă Rihanna nu a ținut cont de exigențele din lumea fashion, așadar, printre modelele 90-60-90, au defilat, cu multă relaxare, doamne și domnișoare însărcinate, cu măsuri XXL și cu celulită. Printre ele, și Slick Woods, muza Fenty, în vârstă de 22 de ani, care și-a anunțat sarcina în mod oficial în luna iulie și care, aflată acum în ultimul trimestru de sarcină, a arătat spectaculos într-o piesă de lenjerie care îi lăsa aproape tot trupul la vedere.

Manechine de la măsura XS la XXL

Nici doamnele voluptuoase nu au fost uitate, Rihanna alegând pentru defilare manechine cu măsuri diferite – de la XS la XXL. Badgirlriri a demonstrat astfel că atât lenjeria pentru viitoarele mămici, cât și cea pentru doamnele și domnișoarele mai pufoase' nu trebuie să fie conservatoare și că sexy nu este un termen propriu doar celor cu măsuri ideale. De altfel, Rihanna a fost nu o dată luată peste picior pentru fluctuațiile ei de greutate, însă, după cum se vede, artista le-a dat tuturor acum replica perfectă.

 

Foto: Instagram, Hepta

Modele însărcinate, XXL și cu celulită, în cel mai recent fashion show de lenjerie intimă semnat Rihanna!Modele însărcinate, XXL și cu celulită, în cel mai recent fashion show de lenjerie intimă semnat Rihanna!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter