Andre Bîrleanu, modelul care ar fi fost bătut de prietenii lui Alex Velea, istoric violent. Ce acuzații îi aduce fosta soție

Publicat pe

Andre Bîrleanu, fotomodelul care ar fi fost agresat de prietenii lui Alex Velea în Parcul Herăstrau, are, la rândul său un istoric violent. Bîrleanu este acuzat de fosta soție, Eloise Fontes, că ar fi fost extrem de agresiv cu ea și că i-ar fi răpit fetița pe care o aveau împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Un scandal uriaș a prins contur în weekend-ul trecut, după ce Andre Bîrleanu, un fotomodel român, spune că ar fi fost bătut și amenințat de către doi protejați ai lu Alex Velea. Acuzațiile merg spre Alexandro Matias, cântăreț și fost concurent la emisiunea Chefi la cuțite, și despre colegul său, Răzvan Ion, cunoscut în lumea muzicală ca Jon Băiat Bun.

Andre Bîrleanu, modelul care ar fi fost bătut de prietenii lui Alex Velea, istoric violent. Ce acuzații îi aduce fosta soțieAndre Bîrleanu, modelul care ar fi fost bătut de prietenii lui Alex Velea, istoric violent. Ce acuzații îi aduce fosta soție

Prietenii lui Alex Velea neagă acuzațiile, însă detalii despre trecutul lui Andre Bîrleanu au fost readuse la suprafață. Acum 4 ani, acesta era acuzat de fotomodelul de origine braziliană Eloise Fonte, fosta lui soție, că ar fi fost extrem de agresiv cu ea și că i-ar fi răpit fetița pe care o aveau împreună.

La acea vreme, imaginile pe care Eloise Fontes le-a publicat erau de-a dreptul înspăimântătoare. Tânăra avea ochiul vânăt și spunea că Andre a bătut-o.

'Suntem despărțiți de 7 sau opt luni, iar relația noastră s-a sfârșit foarte urât pentru că el era foarte violent și m-a bătut foarte tare de câteva ori încât a trebuit să fug pentru că îmi era frică pentru viața mea', povestea, acum patru ani, modelul brazilian Eloise Fontes, citată de fanatik.ro.

Eloise Fontes l-a acuzat pe Andre Bîrleanu că i-ar fi răpit fetița

Căsătoriți la acea vreme, pe lângă acuzațiile că ar fi fost bătută cu sălbăticie de soțul ei, Eloise Fontes l-a acuzat de fotomodelul de origine română că i-ar fi luat fetița, pe Azzura, copilul având, la acea vreme 3 ani.

'De când am plecat, mi-a luat fetița și nu mă lasă să intru în contact cu ea. Am încercat să vorbesc cu fetița prin toate mijloacele, dar nimic nu a funcționat. Singurul lucru pe care l-a făcut (Andre Bîrleanu, n. red.) a fost să ceară bani agenției din Munchen', mai spunea Eloise Fontes, model celebru provenit din Brazilia.

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit: „A fost gelos din cauza lui Andrei/ EXCLUSIV

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a făcut accident cu mașină de lux: „Dumnezeu m-a salvat!’

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Andre Bîrleanu, în scandal și cu propria familie

La acea vreme, relația lui Andre Bîrleanu cu propria familie era extrem de tensionată, lucru care, de altfel, nu s-a schimbat nici acum, fotomodelul român refuzând orice contact cu fratele și tatăl său.

'Nu știu nimic de Andre, nici nu știam că este în țară. Nu vorbim absolut deloc, au fost probleme mari între noi și nu am mai ținut legătura. Nu am mai vorbit de câțiva ani', a spus pentru Fanatik fratele lui Andre Bîrleanu, Ionuț.

Mai mult decât atât, ne-a recunoscut Ionuț Bîrleanu, nu a mai auzit nimic de fratele său de câțiva ani. 'Nu știu nici dacă mai e căsătorit cu Eloise, nu am aflat nici că ar fi fost agresat în parc, acum aud prima oară. Subiectul este, oricum, închis pentru mine' , a mai spus fratele lui Bîrleanu.

Ce acuzații le-a adus Andre Bîrleanu prietenilor lui Velea

„S-a întâmplat în jurul orei opt. Mi s-a întâmplat același lucru și când eram în Brazilia. Dar nu mă așteptam să mi se întâmple în Herăstrău, la noi. Eram cu niște bicicliști, vreo șapte. Acolo, în Herăstrău, e un pod, eu circulam pe pista pentru biciclete, când am fost lovit de unul din băieții aștia, mi-a dat un pumn.

Am căzut între bicicletă și parapet și mi-am tăiat genunchiul. M-au amenințat că o să mă înjunghie, erau foarte violenți fizic și verbal. Oamenii filmau ce se întâmpla.

Unul a vrut să-mi ia bicicleta cu mine cu tot și să mă arunce în lac. Aveau o lamă la ei cu care m-au amenințat. Mi-au făcut bicicleta praf și nu era a mea’, a povestit Andre Bîrleanu în cadurl unei emisiuni TV.

La fața locului au fost chemați și mai mulți agenți de la Secția 2 Poliție, care au constatat cele petrecute, luând declarația victimei și a martorilor. Fotomodelul a formulat o plângere pe numele lui Alexandro Matias și Răzvan Ion pentru infracțiunile de violență, amenințări și ultraj, potrivit Spynews.ro.

Voi merge la INML pentru că genunchiul meu este umflat și rănit. Eu voi continua cu procesul, îi dau în judecată! Ei se cred mari rapperi!’, a mai spus Andre Bîrleanu.

Jon Băiat bun, „complicele' lui Alexandro Matias, se apără

Nu a fost nici un scandal, a fost un schimb de replici care a degenerat într-un scandal. Nu s-a bătut nimeni. Băiatul respectiv a intrat cu bicicleta într-un prieten de-al meu și l-am înjurat.

De aici a pornit scandalul și au venit și Poliția, și mascații, nu am înțeles de ce. I s-a stricat bicicleta când a intrat în prietenul meu. Nu l-am lovit! A fost doar un schimb de replici! Nu am avut nici o lamă la noi!’, a declarat Răzvan Ion, alias Jon Băiat Bun, la aceeași televiziune.

foto: fanatik.ro, circulglobus.ro, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter