Momente dramatice în copilărie! Ce vedete de la noi au fost abandonate de tată

Publicat pe

Au succes pe micul ecran, îi vezi mereu zâmbitori și ai impresia că au avut dintotdeauna lumea la picioare. Ei bine, nu! Sunt câteva vedete de la noi care ascund în suflete drame greu de imaginat, drame ce s-au transformat într-un adevărat imbold de a reuși în viață. Gina Pistol, Vladimir Drgăghia, Oana Radu, Cabral și Dorian Popa sunt persoanele publice de la noi care… au fost abandonate de tată, în primii ani ai vieții.

 

Vladimir Drăghia – „Tata a dispărut când aveam câteva luni”

 

E un bărbat realizat, pe toate planurile, iar acum se străduiește să fie un tată exemplar. Vladimir Drăghia a povestit în exclusivitate drama prin care a trecut, fiind abandonat de tată la scurt timp de la naștere: „Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani.  Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic. Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat', a declarat Vladimir Drăghia, în exclusivitate la Interviurile VIVA!.

 

Gina Pistol – „Tata este o persoană străină”

N-a făcut un secret din faptul că a crescut fără tată, însă a evitat, ani la rând, să povestească despre sitauția ei familială, semn că trecutul însă este dureros. Cu toate acestea, Gina Pistol și-a deschis sufletul, în exclusivitate pentru  VIVA!: „Cu tata sunt în relații bune. Ne mai auzi la telefon din când în când. El are familia lui. Când eram mică îl judecam, iar asta prin prisma mamei. Auzeam doar varianta ei. Aveam impresia că mi s-a luat ceva și nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord dacă să-l dau sau nu. Nu voiam să vorbesc cu el. Când am crescut l-am iertat și am început să nu mai judec, să o înțeleg și pe mama, să-l înțeleg și pe el. E ciudat pentru… când îl întâlnesc este un om care face parte din mine și eu fac parte din el, dar totuși este o persoană străină. E foarte ciudat', a mărturisit Gina Pistol, în exclusivitate la Interviurile VIVA!.

Oana Radu – „L-am iertat când am crescut”

Abandonată la scurt timp după naștere a fost și Oana Radu, dar se pare că relațiile dintre ea și tatăl ei natural au cunoscut reconcilierea, în ultima perioadă. Cu toate acestea, lipsurile din copilărie nu pot fi uitate niciodată: „Sunt crescută doar de mama și bunică, tata ne-a părăsit când aveam trei săptămâni. Am reluat relațiile de curând. Am iertat. Îl iertasem de mult de fapt, dar nu m-a căutat el. Am avut un proces pentru pensia alimentară în secret, s-a rezolvat. Ne-am înțeles amiabil, urmează să îmi plătească. Dar nu pentru astea ne-am împăcat. Eu când eram mică nu aveam nevoie de bani, aveam nevoie de afecțiune, carioci, jucării, iar mama nu avea atâtea posibilități. Realitatea este că ai nevoie și de tată. El a lipsit din viața mea”, a mărturisit solista.

 

Cabral – „Nu cred că l-aș putea ierta”

Amintirea tatălui nu îi stârnește nici pe departe sentimente plăcute, lui Cabral, prezentatorul TV fiind și acum marcat de faptul că a fost abandonat. Nu i-a fost teamă să vorbească despre asta și și-a pus sufletul pe șleau fără menajamente: „Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar.' – a scris Cabral pe blogul său. Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani”, a mai povestit Cabral.

Dorian Popa – „A încercat să-mi impună să nu vorbesc cu mama”

Dorian Popa are o relație extrem de apropiată cu mama lui, pe care o consideră ca pe o soră mai mare, iar acest fapt este perfect explicabil, dacă ne gândim la problemele din familia lor: „Au fost nişte situaţii în familia noastră. Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol. Acesta a fost destinul nostru. Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit. A fost un moment în care tatăl lui a încercat să îi împartă. El nu a acceptat că eu rămâneam cu copiii. Asta nu i-a iertat niciodată Dorian. Mai târziu, în 2012 am trecut prin momente dificile, chiar şi financiare. Tatăl lor a realizat abia în 2012 cât de mult rău a făcut”, a povestit mama lui Dorian.

Deși, inițial, nu a vrut să povestească foarte multe dintre întâmplările petrecute în copilăria și adolescența lui, artistul a acceptat să facă o serie de mărturisiri, conștien fiind că trecutul este cel care, într-un final, l-a format ca adult: Problemele mele de familie, mie nu îmi e ruşine să vorbesc despre ele. Mama m-a crescut, de  când aveam eu 14 ani, iar ai mei s-au despărţit şi din cauza unei gândiri nepotrivite ale tatălui meu. Nu am mai putut ţine legătura cu el. El încerca să ne impună să nu mai vorbim cu mama şi nu mi s-a părut normal, atâta timp cât mama nu ne-a cerut asta. Ne-a spus că nu mai pot continua ca familie. Eu sunt mama, el este ăsta, şi separaţi suntem aceeaşi oameni pentru voi. Asta mi-a spus mama. Nu am putut să ţin legătura pentru că mi s-a părut deplasat ca el îmi interzicea să vorbesc cu mama mea. De ce aş vrea să vorbesc cu un om care îmi interzice să vorbesc cu cea care mi-a dat naştere?, a spus Dorian Popa.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter