Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice: „Am fost mereu asumată. Mi-am făcut un pic de…” / EXCLUSIV

Publicat pe

Monica Anghel arată impecabil la 51 de ani, mai ales după ce a slăbit și a ajuns la silueta dorită. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat dacă artista are sau nu operații estetice. Celebra actriță ne-a dezvăluit adevărul abia acum în revista VIVA! de iulie. Îndrăgita artistă ne-a recunoscut, fără ezitări, la ce proceduri a apelat până acum, pentru a se simți și mai bine în pielea ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Monica, te-a speriat vreodată faptul că înaintezi în vârstă? Ai avut vreun prag psihologic când ai schimbat prefixul, poate la 40 sau la 50 de ani? Cum ai depășit momentul?

Niciodată nu m-a speriat! Consider că ăsta este cel mai mare privilegiu. A înainta în vârstă înseamnă că trăiești. Important este cum înaintezi în vârstă.

Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice: „Am fost mereu asumată. Mi-am făcut un pic de…' / EXCLUSIVMonica Anghel, adevărul despre operațiile estetice: „Am fost mereu asumată. Mi-am făcut un pic de…' / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani:„Să pot să transport și mai mulți…' 

Citește și: Ce sacrificii a făcut Monica Anghel în carieră:„Au fost momente în care eram în culise cu salvarea' 

Citește și: Cum arată fiica lui Răzvan Simion 17 ani.Ianca este o adolescentă de o frumusețe răpitoare

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la balul de absolvire al elevilor săi.Prima Doamnă a purtat un accesoriu neașteptat

Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice

Ai apelat sau iei în calcul să apelezi la anumite retușuri sau îmbunătățiri estetice? Sau poate ți-ai dorit o operație estetică și nu ai avut suficient curaj ori ai avut temeri legate de reușita ei?

Mi-am făcut un pic de botox, pentru că stăteam încruntată și mi-am hidratat buzele cu foarte puțin acid hialuronic. Încă nu mi-am dorit o operație estetică pe care să nu am curaj să o fac, dar încă nu e timpul trecut. (zâmbește)

Având în vedere că ești o persoană publică și că imaginea este foarte importantă, vreau să te întreb dacă, de-a lungul carierei, ai avut vreun complex de ordin fizic și cum l-ai rezolvat. L-ai acceptat sau ai făcut tot posibilul să scapi de el?

Nu am avut niciodată astfel de probleme, nici când toată lumea îmi spunea că sunt grasă. Da, știu, am fost grasă până acum patru, cinci ani, până când m-am operat pe coloană și mi-a spus medicul Marius Catană că trebuie să slăbesc. Abia atunci am spus OK și am făcut această schimbare. Am fost mereu asumată, eu, una, nu mă vedeam grasă. M-am simțit bine în pielea mea întotdeauna. După ce am slăbit, au spus mulți fie că mi-am tăiat stomacul, ba că mi-am pus inel gastric, ba că sunt bolnavă sau prea slabă. Dar ce spun oamenii despre mine este problema lor, nu este problema mea.

„Îmi place viața mea așa cum este'

Dacă ai avea o baghetă magică, ce ai schimba la tine?

Nimic! Îmi place viața mea așa cum este, cu alegerile mele.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Dan Borzan, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter