Monica Anghel are acasă șase câini luați de pe stradă. Vedeta glumește și spune că i-au moștenit talentul!

Publicat pe

Monica Anghel este o mare iubitoare de animale și a fost înconjurată de câini de când se știe. Acum are nu mai puțin de șase căței, cei mai mulți luați de pe stradă, iar cel mai bătrân are 15 ani. Monica Anghel glumește și spune că toți i-au moștenit talentul și cântă live.

Monica Anghel are acasă șase câini luați de pe stradă. Vedeta glumește și spune că i-au moștenit talentul!Monica Anghel are acasă șase câini luați de pe stradă. Vedeta glumește și spune că i-au moștenit talentul!

Monica Anghel, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea în această toamnă, alături de fratele ei, Alexandru, în postura de concurentă a show-ului „Te cunosc de undeva!', are acasă nu mai puțin de șase căței. De altfel, vedeta spune că a avut în casă dintotdeauna animale de companie Am crescut cu animăluțe în jurul meu de când eram copil. Mereu am avut pe lângă mine câini sau pisici. Acum am acasă am șase câini. Pe care îi țin în curte', spune ea.

Cea mai în vârstă cățelușă este Jessica. Are 15 ani și i-a fost făcută cadou Monicăi de o verișoară. A găsit-o pe stradă, i-a pus o fundiță roșie și mi-a adus-o în dar de ziua mea. Acum e bătrânică și bolnăvioară. Are diabet și nu mai vede aproape deloc', spune concurenta de la „Te cunosc de undeva!'.

Singurul câine pe care l-am cumpărat este Bobo, un bichon de nouă ani pe care l-am luat pentru fiul meu, Aviv, care pe atunci avea doar șase luni. O mai avem pe Codiță, o metisă peste care, acum vreo 7 sau 8 ani, Alex, fratele meu, era să dea cu mașina. Mai e Puky, care anul ăsta face patru ani,  primită de la Nelu Secheli, antrenorul meu de echitație, pe Paco, un cane corso primit de la Alex Secheli, fiul antrenorului meu, și pe Nero, un lup negru, de o lună și jumătate', adaugă Monica.

Deși e vacarm în curte, cei șase căței s-au acomodat bine unii cu alții, spune artista. Toți sunt foarte iubitori, iar ea îi iubește pe toți în egală măsură. În această perioadă însă îl ia deseori cu ea pe Paco. E un câine de talie mare și trebuie să se obișnuiască să urce în mașină, pentru că în curând nu-l voi mai putea ține în brațe ca să-l duc la veterinar', explică aceasta.

Toată familia cântă live

„Bobo cântă heavy metal, iar Jessica muzică pop! Bobo studiază intens, începe vocalizele dis de dimineață și până seara… Tot repetă!', glumea Monica, la un moment dat, pe Facebook.

Întrebată fiind de un fan dacă patrupedele cântă live sau fac playback, Monica Anghel a raspuns prompt: „În familia mea toți cântăm live, inclusiv cățeii!”.

Dacă vrei un câine, cele mai fidele și jucăușe rase sunt Husky, Labrador și Golden Retriever! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter