Monica Bârlădeanu, goală la 39 de ani! Povestea din spatele copertei VIVA!

Publicat pe

Monica Bârlădeanu a fost extrem de discretă în ultimii ani, iar aparițiile ei publice pot fi numărate pe degetele de la mâini. Surpriză, însă! Vedeta a acceptat propunerea VIVA! de a apărea… goală, pe coperta revistei noastre, ediția lunii martie. 

Are 39 de ani, o carieră înfloritoare, la care ar visa orice femeie din showbiz, își împarte viața între România și Hollywood și arată extraordinar de bine. La vârsta de 39 de ani, Monica Bârlădeanu este un exemplu, ceea ce te frapează la ea fiind tocmai naturalețea și… faptul că nu a uitat de unde a plecat. Deși este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi, cu o bogată experiență în lumea televiziunii și cu roluri în producții hollywoodiene, Monica își amintește cu nostalgie de copilăria și adolescența petrecute la Iași, când a fost nevoită să muncească, de mică, pentru banii de buzunar.

De la tânăra cu aspirații înalte și până la femeia puternică și sigură pe ea, de azi, Monica Bârlădeanu este un exemplu de maturizare. Cum a ajuns să pozeze goală, pe coperta revistei VIVA! ediția de martie? Cum se simte în pielea ei, ce regrete și ce dorințe are? Aflați totul astăzi, începând cu ora 13.00, la Interviurile VIVA! Vom fi live pe pagina de Facebook Revista VIVA! și pe www.viva.ro.

FOTO: Dumitru Angelescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter