Monica Gabor are vânătăi pe corp. Vedeta a început un tratament de recuperare

Publicat pe

Monica Gabor se pare că are mai multe vânătăi pe corp. Vedeta a apărut în mediul online, într-o fotografie, cu aceste semne. Toți s-au întrebat dacă fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost agresată fizic. 

Monica Gabor trăiește de ani de zile departe de România. După divorțul de Irinel Columbeanu, vedeta a început o viață nouă în America. Acolo, ea l-a cunoscut pe Mr. Pink, un afacerist chinez de care s-a și îndrăgostit. Se iubesc, dar nu s-au căsătorit și nici nu au făcut un copil.

Recent, Monica Gabor a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, iar pe mâna dreaptă avea o vânătaie mai mare, scrie Cancan. Nu putem decât să ne întrebăm dacă vedeta a fost agresată fizic. Semnele pe care le are pe corp sunt evidente și nu pot fi ascunse.

Se pare că Monica Gabor a început deja un tratament de recuperare, pentru a se vindeca. Probabil nu îi este ușor, dar, după cum toți o știu, este o fire puternică și pozitivă, care a trecut peste multe încercări.

Monica Gabor are vânătăi pe corp. Vedeta a început un tratament de recuperareMonica Gabor are vânătăi pe corp. Vedeta a început un tratament de recuperare

De ce Ramona și Monica Gabor nu pun niciodată poze cu sora lor mai mare

Probabil nu mulți știau că cele două surori mai au o soră mai mare, pe nume Alina. Monica și Ramona Gabor apar tot timpul împreună și sunt foarte apropiate. Alina preferă să stea retrasă și să nu apară în lumina reflectoarelor așa cum se întâmplă cu surorile ei mai mici. Aceasta este căsătorită și are un copil, aceasta locuiește la Bacău alături de familia ei. Alina duce o viață modestă.

Monica Gabor a dezvăluit motivul pentru care nici ea și nici Ramona nu postează poze cu sora lor mai mare. Se pare că aceasta nu dorește să fie persoană publică, așa că surorile ei îi respectă intimitatea.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter