Moroșanu, UMILIT de Zmărăndescu: „Dacă mă respecta ca luptător, nu făcea așa ceva!” / Kamara, în delir: „L-a bătut, l-a machiat, ce poate fi mai dureros?”

Publicat pe

Tensiunea dintre Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu se simte din ce în ce mai intens în FERMA. Între cei doi războinici din ringul de lupte, cei mai puternici bărbați din competiție în momentul acesta și ambii cu personalități alfa, care doresc să domine și să fie lideri ies scântei.

Moroșanu, UMILIT de Zmărăndescu: „Dacă mă respecta ca luptător, nu făcea așa ceva!' / Kamara, în delir: „L-a bătut, l-a machiat, ce poate fi mai dureros?'Moroșanu, UMILIT de Zmărăndescu: „Dacă mă respecta ca luptător, nu făcea așa ceva!' / Kamara, în delir: „L-a bătut, l-a machiat, ce poate fi mai dureros?'

Pentru a-i primi cum se cuvine în FERMA pe cei doi concurenți, Ioana Filimon și Matei Negrescu, vedetele s-au amuzat cu un joc pe porunci. Zmărăndescu a primit pedeapsa de a alege un bărbat din Fermă pe care să-l machieze. Spre amuzamentul tuturor, luptătorul l-a ales pe Moroșanu.

Deși a acceptat să fie cobaiul lui Zmărăndescu, lui Moroșanu nu i-a picat bine jocul.

„Dacă el avea un pic de respect față de mine, ca luptător, coleg de breaslă, nu făcea așa ceva. Putea să ia pe oricine altcineva, dar mi-am dat seama că nu mă respectă. Dar am luat-o eu ca pe o chestie amuzantă și am mers așa până la capăt. Știu că a făcut-o în mod intenționat, oricum!', s-a arătat Moroșanu extrem de dezamăgit de felul în care l-a tratat Cătălin Zmărăndescu.

Singura care nu a aplaudat momentul și nici nu s-a bucurat pentru răul lui Moroșanu a fost Diana Belbiță. În schimb, Kamara a fost în delir și a pus totul pe seama karmei: „Ce poate fi mai dureros? Zmărăndescu l-a bătut, l-a machiat…. Ce poate fi mai amuzant?!'.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter