Motivul despărțirii dintre Cezar Ouatu și Andreea Vilău, înainte de nuntă. Ce rol a avut bruneta cu care artistul a fost surprins, zilele trecute, ținându-se de mână

Publicat pe

Când toată lumea i-a crezut, pe cuvânt, că se căsătoresc, Cezar Ouatu și Andreea Vilău și-au spus adio, la mai puțin de două luni de la logodnă. El a fost imediat văzut de mână cu o brunetă și gura lumii s-a grăbit să tragă concluzia și respectiva Simona Iacob ar fi vină pentru anularea nunții. Adevărul ar fi, însă, altul!

Motivul despărțirii dintre Cezar Ouatu și Andreea Vilău, înainte de nuntă. Ce rol a avut bruneta cu care artistul a fost surprins, zilele trecute, ținându-se de mânăMotivul despărțirii dintre Cezar Ouatu și Andreea Vilău, înainte de nuntă. Ce rol a avut bruneta cu care artistul a fost surprins, zilele trecute, ținându-se de mână

„Cezar și Simona nu formează un cuplu pentru că se cunosc doar de o săptămână, dar sunt buni prieteni. Simona nu a fost motivul despărțirii lui Cezar de Andreea, ținând cont că despărțirea între cei doi avusese deja loc, în mare secret.

Cezar a ținut foarte mult la Andreea și a încercat să mențină vie iubirea dintre ei, dar nu a fost de ajuns ca doar unul să își dorească asta. Pe Simona a cunoscut-o ulterior prin intermediul unor cunoștințe comune. Momentan, Cezar si Simona sunt doar prieteni', au declarat surse apropiate artistului, pentru spynews.ro.

Prieteni fiind, cei doi au fost surprinși de paparazzi ținându-se de mână și, mai apoi, luând prânzul, ca doi îndrăgostiți, la un restaurant de lux din Capitală.

Prima declarație a lui Cezar Ouatu după despărțirea de Andreea

„Am dreptul să fiu fericit şi cu asta am spus tot ceea ce însemn eu în momentul de faţă din punct de vedere sufletesc. Toţi greşim, nu suntem perfecţi. Andreea a trecut peste, dar eu am fost cel care a insistat şi mi-am dorit din plin relaţia, am cerut-o în căsătorie.

Nu a funcţionat relaţia, nu am avut un schimb afectiv pe care mi l-aş fi dorit. Femeia trebuie să aibă grijă de bărbatul ei. Eu sunt stimulat de un ceai la final de zi, ceea ce nu s-a întâmplat. Am simţit la Simona acea afecţiune foarte rapidă, deloc falsă”, a spus Cezar Ouatu la Antena Stars.

Cine este Simona Iacob

Simona Iacob este creatoare de modă și, se spune, în cercul monden al Bucureștilor că s-ar fi iubit cu mulți bărbați cu bani, printre care și un fotbalist celebru ce i-a fost coleg lui Cristiano Ronaldo.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter