Angelina Jolie e geloasă pe Brad Pitt

Fosta soție a lui Brad Pitt ar face orice pentru a nu pierde custodia copiilor în favoarea fostului ei soț. Ca atare, actrița își răsfață cei șase copii peste măsură, ceea ce, pe termen lung, ar putea avea rezultate dezastruoase…

Angelina Jolie își răsfață copiii din cale afară!

Angelina Jolie își răsfață copiii din cale afară!

Bătălia pentru custodie dintre Angelina Jolie (43) și Brad Pitt (54) nu numai că nu se apropie de final, ci parcă devine tot mai urâtă pe zi ce trece. Drept urmare, fiecare luptă în stil propriu, cu armele de care dispune, mai cinstit sau mai puțin cinstit. Conform unei surse apropiate actriței, se pare că, în ultimul timp, Angelina Jolie își răsfață cei șase copii din cale-afară, iar asta și dintr-un motiv bine întemeiat – actrița dorește să-i câștige de partea ei, deoarece nu dorește sub nicio formă ca Brad să câștige custodia lor. Deja băieții cei mari, Maddox (17) și Pax (14), sunt alături de ea. Acum, încearcă să-i câștige de partea ei pe ceilalți patru mai mici: Zahara (13), Shiloh (12), și gemenii Vivienne și Knox (10). Vrea ca toți copiii ei să-i spună judecătorului că vor să rămână cu ea. Îi imploră: ‹‹Rămâneți cu mine!››', a mai declarat sursa, pentru HollywoodLife.

Brad Pitt și Angelina Jolie pe vremea când formau un cuplu fericit. Acum duc o luptă aprigă pentru custodia celor șase copii ai lor.

Brad Pitt și Angelina Jolie, pe vremea când formau un cuplu fericit. Acum duc o luptă aprigă pentru custodia celor șase copii ai lor.

Angelina le face copiilor ei toate poftele!

Pentru a se asigura că va câștiga lupta cu Brad, Angelina Jolie își răsfață cei șase copii la maximum – pur și simplu actrița le dă tot ceea ce vor. Dacă doresc să meargă la shopping, merg la shopping. Dacă vor să facă drumeții, merg în drumeții. Ea încearcă din răsputeri să-i răsfețe. Ar recurge la orice truc murdar pentru a primi custodia', a mai spus sursa.  Aceste vești vin la scurt timp după ce Angelina și-a concediat avocata și a angajat alta, pentru protecția și în interesul copiilor', conform unei declarații date presei de actriță.

Angelina Jolie, alături de copiii ei: Maddox, Shiloh, Vivienne, Knox, Zahara și Pax, la Paris.

Angelina Jolie, alături de copiii ei: Maddox, Shiloh, Vivienne, Knox, Zahara și Pax, la Paris.

Actrița vrea custodia totală!

În pofida acestei situații ce tinde să escaladeze, în viața Angelinei și a copiilor ei s-au petrecut și câteva lucruri bune – mama și copiii s-au apropiat foarte mult. În special relația dintre Angelina și fiul ei cel mare, Maddox, a devenit mai strânsă ca niciodată. Se bazează cu adevărat unul pe celălalt. El a fost întotdeauna înțelept pentru vârsta lui, dar, de când Angelina s-a despărțit de Brad, a dovedit că este mult mai matur decât majoritatea băieților de 17 ani.' Deși, pe 16 august, judecătorul a decis că Brad își poate vedea copiii o dată la două zile, Angelina se luptă în continuare pentru custodia lor totală. Acest aranjament este valabil până ce instanța de judecată va lua o decizie permanentă. Să sperăm că, până atunci, Angelina nu-și va împinge copiii pe un drum greșit cu atâta răsfăț…

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro