De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară: „Medicul mi-a spus că...”

Publicat pe

Motivul pentru care Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară. Prezentatoarea are o carieră de succes și o căsnicie fericită. Împreună cu soțul ei, Romulus Varga, Lavinia Petrea are trei copii superbi. Într-un interviu recent, aceasta a dezvăluit motivele pentru care, în familia sa, nu va mai apărea un nou membru. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Petrea are o carieră impresionantă și de o familie absolut superbă. Anul acesta, frumoasa prezentatoare și soțul ei, procurorul Romulus Varga, au aniversat 8 ani de mariaj. Împreună, cuplul are trei copii, un fiu și două fiice, Mathias (7 ani), Klara (5 ani) și Karin (3 ani). Aceasta a recunoscut că viața cu trei copii nu este una ușoară și necesită o organizare meticuloasă, însă cei mici îi oferă în fiecare zi motive să zâmbească. Deși îi surâde ideea de a mai aduce pe lume un copil, Lavinia Petrea a mărturisit că, din punct de vedere medical, acest lucru nu este posibil.

De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară: „Medicul mi-a spus că...'De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară: „Medicul mi-a spus că...'

Motivul pentru care Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară. Prezentatoarea a susținut că a patra sarcină ar fi riscantă pentru sănătatea sa.

Citește și: Cine este soțul prezentatoarei de știri Lavinia Petrea.Romulus Varga este celebrul procuror din cazul Elodia

Citește și: Drama neștiută a prezentatoarei de știri Lavinia Petrea:”Medicul mi-a spus că sarcina este oprită din evoluție”

Citește și: Cu ce se ocupă CRBL după ce a revenit în România. Adevăratul motiv pentru care s-a întors din Spania, împreună cu familia:”Trebuie să aranjez…”

Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsnicie:„Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea'

Motivul pentru care Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară

Prezentatoarea de la ProTV a susținut că o a patra sarcină ar însemna complicații medicale, de aceea familia sa va rămâne în formula de acum.

„Mi-e foarte dor de bebeluși și mă apucă plânsul când primesc notificări cu poze de acum câțiva ani cu ei, ascult video-uri să le aud vocea acea de bebeluși.

Într-adevăr simt o nostalgie, dar, din păcate, oarecum și vârsta, dar mai degrabă aspecte ce țin de partea medicală. Ar exista destul de multe riscuri și simt că nu aș avea de ce să mi le asum, mai ales că fiecare sarcină a fost cu problemele ei, inclusiv cea de-a treia, pentru că au fost foarte apropiate.

Au fost nașteri prin cezariană. Au fost probleme cu ducerea la termen a sarcinii, în condiții de siguranță. La a treia sarcină, spre exemplu, au fost ceva complicații care au apărut pe ultima sută de metri și chiar medicul mi-a spus că ar fi bine, pentru siguranța mea, să rămân la aceste 3 sarcini', a declarat Lavinia Petrea pentru impact.ro.

„Ăsta era planul nescris'

Lavinia Petrea a mărturisit că nu și-a închipuit vreodată că va deveni mama a trei copii, deși asta a fost una dintre dorințele soțului ei.

„Oarecum ăsta era planul nescris, puțin spus, că soțul meu de la începutul relației noastre când discutam noi despre copii, mi-a zis că el și-ar dori să aibă 3 copii.

Mie mi se părea cam imposibil, nu vedeam când o să-i facem, doar dacă o să avem gemeni sau tripleți. Nici acum nu îmi vine să cred că îi am și ne bucurăm atât de mult de toate momentele cu ei', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter