Motivul pentru care Monica Bârlădeanu a fost înlocuită de Mihaela Rădulescu la ProTV: ”Prietenă de 20 de ani...”

Publicat pe

Noul sezon de la Ferma Vedetelor vine cu noi schimbări. Numele emisiunii se schimbă și la fel și prezentatorii. Motivul pentru care Monica Bârlădeanu a fost înlocuită de Mihaela Rădulescu la ProTV a ieșit la iveală, iar vedeta a făcut primele declarații despre înlocuirea sa în emisiune.

Pe Mihaela Rădulescu și Monica Bârlădeanu le leagă o prietenie de mai bine de 20 de ani. Însă șefii de la ProTV au decis să facă o schimbare în ceea ce privește emisiunea Ferma Vedetelor. Schimbarea a fost legată și de înlocuirea prezentatorului TV, iar acum Mihaela Rădulescu va fi la cârma emisiunii. Monica Bârlădeanu pare a nu fi deloc deranjată de această situație, ba chiar declară că prietena ei este potrivită pentru acest format. În anunțul oficial făcut de către cei de la ProTV, Monica Bârlădeanu va fi implicată în alte proiecte în curând.

'Ferma Vedetelor a fost una dintre cele mai tari experiente din 2018! Am cunoscut oameni speciali si am legat prietenii pe viata. Astazi predau mai departe stafeta unui om pe care il admir, un profesionist desavarsit si prietena de 20 de ani. Am toata siguranta ca Ferma n-ar fi putut sa ajunga pe maini mai bune decat ale Mihaelei Radulescu🙌🏻. Welcome back', a fost mesajul transmis de Monica Bârlădeanu, după ce s-a aflat că va fi înlocuită de Mihaela Rădulescu la Ferma Vedetelor.

Despre noul sezon Ferma

În 2019, PRO TV pregătește un nou început pentru Ferma! Nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme. Monica Bârlădeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continuă alături de PRO TV în cadrul altor proiecte care vor fi anunțate ulterior.

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele.

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format, susținute inclusiv de cei doi noi prezentatori.

Citește și: Monica Bârlădeanu nu mai prezintă Ferma Vedetelor la ProTV. Ce vedetă îi va lua locul

Citește și: Mihaela Rădulescu, primele declaraţii despre „Ferma”. Vedeta revine la Pro TV

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter