Motivul șocant pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fetița lui de 12 ani

Publicat pe

Nu și-a mai văzut fiica, acum în vârstă de 12 ani, de foarte multă vreme, iar publicația americană US Weekly dezvăluie motivul șocant pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri. 

Potrivit publicației citate, actorul are toate drepturile să-și vadă fiica, însă refuză să facă asta pentru că fetița, în vârstă de 12 ani, 'nu face parte din cultul scientologic', al cărui adept este el.

Motivul șocant pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fetița lui de 12 aniMotivul șocant pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fetița lui de 12 ani

Tom, în vârstă de 56 de ani, a divorțat de mama lui Suri, actrița Katie Holmes, în 2012, după șase ani de căsătorie. După despărțirea celor doi, fetița a locuit cu  mama ei, dar Tom ar fi putut beneficia de toate vizitele legale. Cu toate acestea, US Weekly notează că el nu și-a văzut fiica de câțiva ani. De altfel, ultima fotografie în care apăreau cei doi datează din 2013.

Tom a rămas fidel cultului scientologic, în timp ce Katie și Suri l-au părăsit imediat după divorțul de Cruise.

Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri și online

Tom Cruise nu mai vrea să-și vadă fiica nici măcar pe Facebook. A interzis fotografiile cu Suri!

În momentul în care admiratorii săi au postat fotografii cu Suri pe pagina de Facebook a actorului, acesta a reacționat imediat, prin intermediul bunei sale prietene Maryanna Carter, cea care îi administrează contul. Aceasta nu a pomenit numele actorului, dar nimeni nu a avut nicio îndoială că aceasta a fost decizia lui, deoarece Cruise este la curent în permanență cu activitatea de pe fan page-ul său de Facebook. O să vă rog ca nimeni să nu mai posteze nimic cu Suri pe viitor! Ea nu mai face parte din viața lui! Dacă veți face asta, le voi șterge! Dacă veți continua, voi fi obligată să vă șterg! Vă mulțumesc!’, a scris Maryanna, spre stupefacția întregii comunități de pe Facebook. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter