Nadia Comăneci şi Ilie Năstase la Laureus World Sports Awards 2013

Publicat pe

Pe 11 martie, la Theatro Municipal din Rio de Janeiro, a avut loc decernarea Laureus World Sports Awards 2013, premii ce-si propun să recompenseze, în fiecare an, excelenţa în sport. La ceremonie au participat Nadia Comăneci şi Ilie Năstase.

 

Nadia Comaneci si Andrei Nourescu

Nadia Comaneci si Andrei Nourescu

 

Anul acesta, marii câştigători ai premiilor Laureus World Sports au fost Jessica Ennis (Sportiva anului) şi Usain Bolt (Sportivul anului), alături dar australianul Felix Baumgartner (Laureus World Action Sportsperson of the Year), cel care a stabilit anul trecut recordul de skydiving.

 

Ilie Nastase

Selecţia sportivilor nominalizaţi este făcută de un grup de jurnalişti sportivi din peste 80 de ţări (anul acesta, din partea României a participat jurnalistul Andrei Nourescu), care stabilesc o listă scurta cu câte 5 nominalizaţi la fiecare categorie. Câştigătorii sunt desemnaţi apoi, prin vot secret, de catre membrii Academiei Laureus World Sports, printre care se numără şi  celebra noastra gimnastă Nadia Comăneci.

Din juriu a făcut parte şi celebrul ex-tenisman Boris Becker. Soţia acestuia, Lilly Becker, a fost şi ea prezentă la ceremonie, îmbrăcată într-o creaţie designerului roman Stephan Pelger.

Gala de anul acesta a fost prezentată de Morgan Freeman şi Eva Longoria. Prima ceremonie Laureus World Sports Awards a avut loc pe 25 mai 2000 la Monte Carlo.

 

Andrei Nourescu, Nadia Comaneci, Ilie Nastase

 

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câştigă!  http://on.fb.me/XeIJVO

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter