Nae Caranfil - In cursa pentru un premiu la Palm Springs - VIDEO

Publicat pe

Pelicula „Restul e tacere' in regia lui Nae Caranfil concureaza la categoria „Cel mai bun film strain' in cadrul Festivalului de Film de la Palm Spring, urmand sa fie prezentata pe 16 si 17 ianuarie.

La aceeasi categorie mai sunt nominalizate filme importante, precum, „The Burning Plan' cu Charlize Theron si Kim Basinger in rolurile principale sau animatia „Waltz with Bashir' care se afla pe lista nominalizarilor pentru Globurile de Aur de anul acesta.

Nae Caranfil

„Restul e tacere' ii are in distributie pe Marius Florea Vizante, Mirela Zeta, Ovidiu Niculescu si este propunerea Romaniei pentru Premiiile Oscar 2009. Nominalizarile vor fi anuntate pe 22 ianuarie, iar gala va avea loc o luna mai tarziu.

Festivalul de film de la Palm Springs se afla la cea de-a 20-a editie, fiind considerat de regizori si actori ca o buna ocazie pentru promovarea filmelor inainte de ceremonia Oscarurilor.

Foto: arhiva Viva!

Citeste de asemenea:

Nae Caranfil – Legile lui „Caranfilm”

Restul e tacere – Trailer

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter