Naomi Campbell - Topless în semn de protest

Publicat pe

La 45 de ani, top modelul Naomi Campbell a publicat o fotografie cu ea topless pentru a lupta împtriva cenzurii.

 

naomi2

Postata pe Instagram cu hashtag-ul „Freethenipple', poza a fost ştearsă de această reţea de socializare datorită politicii sale în acest sens care nu permite postările în care se văd sfârcuri.

 

Pentru acest protest, Naomi a ales o fotografie alb-negru, care o surprinde dezbrăcată în partea de sus, cu mâinile în păr şi privind spre aparatul foto. Fotografia poartă semnătura a doi artişti fotografi celebri, Mert Alas şi Marcus Piggott.

 

naomi3

Prin această postare, top modelul a urmărit, de asemenea, să-şi promoveze şi cartea, „Taschen Books' care urmează să fie publicată de Garage Magazine.

 

Aceştia au promovat şi ei această apariţie, postând poza cu Naomi, însă regulile Instagam-ului au fost respectate, deoarece sfârcurile vedetei au fost acoperite.

 

naomi1

 

Naomi nu este prima vedetă care încearcă să atragă atenţia asupra cenzurii practicate de reţelele de socializare, şi în special de Instagram. Madonna, Miley Cyrus au intrat şi ele în acest conflict extrem de delicat.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter