Nick de la Backstreet Boys, scandal uriaş cu fratele lui: „Aaron vrea să-mi ucidă nevasta însărcinată”/ De ce se urăsc cei doi

Publicat pe

Nick Carter, membru al grupului Backstreet Boys se află într-un scandal uriaş cu fratele lui Aaron, în vârstă de 31 de ani acum. Nick şi sora lui, Angel au obţinut chiar ordin de restricţie împotriva lui Aaron şi motivul este unul îngrozitor: acesta a ameninţat că îi omoară soţia însărcinată şi copilul nenăscut.

Nick de la Backstreet Boys, scandal uriaş cu fratele lui: „Aaron vrea să-mi ucidă nevasta însărcinată'/ De ce se urăsc cei doiNick de la Backstreet Boys, scandal uriaş cu fratele lui: „Aaron vrea să-mi ucidă nevasta însărcinată'/ De ce se urăsc cei doi

„Având în vedere comportamentul alarmant al lui Aaron şi recentele mărturisiri făcute privind faptul că nutreşte gânduri să îmi ucidă nevasta însărcinată şi copilul nenăscut, nu avem de ales decât să luăm toate măsurile posibile pentru a ne proteja', a scris Nick Carter, citat de The Hollywood Reporter.

La un moment dat, Nick a declarat că îşi iubeşte fratele şi speră ca acesta să primească tratamentul de care are nevoie. „Ne iubim fratele şi sperăm cu adevărat să primească tratamentul potrivit de care are nevoie înainte să îmi facă vreun rău mie sau altcuiva'.

Aaron Carter i-a răspuns printr-o serie de mesaje publicate pe Twitter: „Deci, fratele meu tocmai a obţinut un ordin de restricţie împotriva mea. Am fost servit. Ai grijă, Nick, am terminat-o în viaţa asta. Nu l-am mai văzut de patru ani. Nu am de gând'. El a susţinut că Nick Carter l-a „torturat' când era copil.

Aaron Carter suferă de schizofrenie

Cântăreţul Aaron Carter, fratele mai tânăr al lui Nick Carter, membru al grupului Backstreet Boys, suferă de schizofrenie, tulburare bipolară, depresie şi anxietate, scrie El Pais, potrivit News.ro. Carter a făcut dezvăluirea în emisiunea „The Doctors'. El a declarat că a fost recent diagnosticat şi a explicat că i-au fost prescrise numeroase medicamente.

„Aceasta este realitatea mea. Nu am nimic de ascuns', a spus cântăreţul în vârstă de 31 de ani.

Carter a fost implicat în ultimii ani în mai multe scandaluri. Cel mai recent, în luna august, el a publicat o înregistrare video pe contul de Instagram în care spunea că îşi scoate la vânzare câinele – bulldog englez – pe care l-a salvat prin programul „Saturday Night Live'. Carter cerea pentru animal 3.500 de dolari. Fanii l-au criticat şi el a explicat că era o glumă, subliniind că nu are nevoie de bani, pentru că are suficienţi.

În aceeaşi lună s-a despărţit de artista rusă Lina Valentina şi a primit un ordin de restricţie din cauza incidentelor violente. În ultimele săptămâni, el a fost fotografiat cumpărând arme, iar poliţia a făcut verificări la domiciliul său de teamă că s-ar putea sinucide. În aceeaşi emisiune TV, el a povestit în 2017 că este dependent de anumite medicamente. Acum, a venit cu o întreagă pungă.

Aaron Carter a recunoscut şi că ia opioide. Mama lui a vorbit în timpul programului despre dependenţa de alcool a fiului ei.

Cântăreţul şi-a început cariera la vârsta de 7 ani, ca lider al trupei Dead End, dar debutul public a venit în 1997. A jucat în câteva filme şi a avut relaţii cu unele ca Hillary Duff şi Lindsay Lohan. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter