SOS burlaci! 4 motive pentru care unii bărbați rămân singuri multă vreme

Publicat pe de Catalina Cristescu
Nu arată rău deloc, este inteligent, iar tu nu înțelegi cum se poate ca un bărbat ca el să fie fără parteneră. Specialiștii îți atrag atenția că există motive profunde și serioase pentru care unii bărbați sunt burlaci timp îndelungat.

Nu are suficientă încredere în el

E haios, o companie plăcută, dar ideea de a aborda o femeie îl face să se încuie în casa. De ce? Pentru că pur și simplu nu are încredere în el, îi este foarte greu să gestioneze un refuz, nu se consideră suficient de valoros ca femeia pe care o place să simtă și ea la fel despre el.

Nu face niciun efort

Ca să ajungi într-o relație de cuplu e nevoie să muncești puțin… Partea de început – curtatul, flori, telefoane, mesaje, întâlniri, nu mai spunem de evoluția relației unde chiar începe partea grea. Iar dacă el este neimplicat, indiferent, așteaptă ca femeia să facă o mulțime de lucruri și el infim… nici nu e de mirare că ajunge să fie burlac. Mai există și varianta de dezinteres și aroganță, așteptând ca femeile să aibă inițiativă și practic să… îl alerge.
Citește și:

Efeminarea bărbatului? Aspecte pozitive și negative din punct de vedere psihologic

Relația tată-fiu este esențială pentru băieței. Specialiștii în parenting ne explică de ce

Chiar nu își dorește o relație

Dacă el îți spune că nu își dorește o relație, atașament… fă bine și crede-l! Nu pica în mirajul lui am să îl fac să se îndrăgostească de mine. Poate pur și simplu vrea să mai experimenteze, are planuri exclusiv pe zona profesională sau simte că mai e necesar să lucreze la propria persoană.

Își dorește o relație, dar se teme

Un exemplu foarte prost de cuplu la proprii părinți, experiența unui divorț sau a unei despărțiri ce a fost o reală traumă. În acest context chiar dacă spune că își dorește o relație și îi e dor de tot ce presupune o relație de cuplu, îi poate fi atât de frică de suferință, de o nouă expunere emoțională încât în realitate nu face altceva decât să evite relațiile.
Foto: Shutterstock
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă