Nicky Minaj a plătit nunta fratelui său

Publicat pe

Cântăreața ar fi plătit suma de 30.000 de dolari pentru organizarea evenimentului ce a avut loc sâmbătă, în New York, în fața a 200 de persoane.

NICKY MINAJ @ the 2014 Billboard Music awards held @ the MGM grand hotel & casino.  May 18, 2014

Fratele mai mare al artistei, Jelani Maraj s-a căsătorit cu aleasa lui, Jacqueline Robinson.

 

Nicky a postat pe o rețea de socializare o fotografie de la petrecere, în dreptul căreia a scris: Aș traversa un ocean pentru tine. Aș merge și aș aduce luna. Îți promit. Pentru tine, voi face asta. Îmi iubesc fratele foarte mult… Nu-mi vine să cred că am plâns în timpul acestei nunți și al dansului lor ca o fraieră. Dumnezeu să îi binecuvânteze! Seara asta a fost una dintre cele mai frumoase seri din viața mea. Aș face orice să-l văd pe fratele meu zâmbind.'

 

Vedeta în vârstă de 32 de ani a venit la nuntă foarte devreme, însoțită de o echipă formată din 6 bodyguarzi, machieuri, un fotograf și câțiva prieteni. Aceasta a fost o prezență discretă, încercând să-i lase pe miri să fie în centrul atenției în cea mai importantă zi a vieții lor.

 

Mai jos, un filmuleț de la fericitul eveniment postat chiar de Nicky!

 

 

Sursă foto: hepta.ro.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter