Nicola și Mihai Alexandru continuă să-și trimită mesaje, la 17 ani de la divorț: „Am rămas în relații bune, avem...”

Publicat pe

Nicola și Mihai Alexandru continuă să-și trimită mesaje aniversare, la 17 ani de la divorț. În anul 2007, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, însă au rămas în relații bune de dragul copiilor pe care îi au împreună. Recent, compozitorul și-a aniversat ziua de naștere și a mărturisit că fosta lui soție i-a transmis o urare prin SMS. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După 15 ani de relație, Nicola și Mihai Alexandru au decis să divorțeze. Deși nu mai colaborează pe plan profesional sau pe alte planuri, aceștia au rămas în relații bune pentru binele copiilor pe care îi au împreună, Maria și Jonathan. Pe 5 octombrie, compozitorul și-a sărbătorit ziua de naștere și a împlinit vârsta de 57 de ani. Într-un interviu recent, acesta a susținut că a fost felicitat de fosta sa soție, recunoscând că niciunul dintre ei nu a renunțat la mesajele aniversare și cele cu prilejuri festive.

Nicola și Mihai Alexandru continuă să-și trimită mesaje, la 17 ani de la divorț: „Am rămas în relații bune, avem...'Nicola și Mihai Alexandru continuă să-și trimită mesaje, la 17 ani de la divorț: „Am rămas în relații bune, avem...'

Nicola și Mihai Alexandru continuă să-și trimită mesaje aniversare, la 17 ani de la divorț. Separarea celor doi a fost îndelung mediatizată, având în vedere că, la acel moment, nu s-a încheiat numai parteneriatul acestora, ci și colaborarea pe plan profesional. Cei doi au alcătuit unele dintre cele mai de succes melodii de la noi din țară.

Citește și: În ce relații au rămas Nicola și Mihai Alexandru la 17 ani de la divorț:Când este de vorbit despre copii…' / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă între Nicola și fostul soț, la 15 ani de la divorț:„Nu că am avea ceva unul cu celălalt, dar…'

Citește și: Simona Halep are șanse să scape de suspendare:”Este o profesionistă”

Citește și: Anamaria Prodan, despre imaginile în care preotul Calistrat lovește o femeie:”Acest părinte merită arestat”

Nicola și Mihai Alexandru continuă să-și trimită mesaje aniversare, la 17 ani de la divorț

Compozitorul a mărturisit că fosta lui soție i-a transmis cele mai bune gânduri, cu ocazia zilei sale de naștere. La rândul lui, Mihai Alexandru obișnuiește să-i scrie cântăreței mesaje aniversare. Se pare că la 17 ani de la divorț, cei doi au reușit să rămână în relații bune.

„Nicola mi-a scris un mesaj în care mi-a urat 'La mulți ani!' și sănătate, ieri a fost și ziua mea de onomastică. Dar și eu fac la fel. I-am urat și eu 'La mulți ani!', a fost ziua ei pe 5 noiembrie. Am rămas în relații bune, avem copii împreună', a declarat Mihai Alexandru, potrivit ego.ro.

Compozitorul se căsătorește a treia oară

Mihai Alexandru s-a văzut nevoit să amâne de mai multe ori căsătoria cu Alina Miola, actuala sa parteneră. Timp de doi ani, aceștia nu au reușit să organizeze nunta, date fiind restricțiile epidemiologice în vigoare de la acea vreme.

Relația celor doi a început în anul 2016, partenera compozitorului fiind absolventă de Jurnalism. Pe rețelele de socializare, Mihai Alexandru nu ezită să-i facă declarații de dragoste viitoarei sale soții.

„În primăvară, sper să reușim, dar, dacă tot spun, nu se leagă, așa că nu voi anunța data exactă!', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter