Nicole Kidman și Keith Urban sunt la un pas de divorț!

Publicat pe de Oana Pantazi

Mereu zâmbitori și îndrăgostiți pe covorul roșu, era greu de crezut că actrița australiană și soțul ei ar avea o căsnicie cu probleme, dar iată că Nicole Kidman și Keith Urban sunt la un pas de divorț! Lanțul de iubire pare să fi fost mai subțire de cât se credea, iar problemele de cuplu au fost alimentate din plin de certurile dintre ei.

Nicole Kidman și Keith Urban sunt la un pas de divorț!

Nicole Kidman și Keith Urban sunt la un pas de divorț!

Încă unul dintre cuplurile de succes de la Hollywood e pe cale să-și spună adio, după 12 ani de mariaj, deși nimeni nu ar fi crezut că Nicole Kidman (50) și Keith Urban (50) au o căsnicie cu probleme. Neînțelegerile în cuplu s-au intensificat încă din luna mai a anului 2017, când au apărut primele semnale că sunt probleme în paradis și iată că acestea sunt departe de a se fi rezolvat. E adevărat, pentru cuplurile cu vechime nu e un lucru neobișnuit să intre în criză la un moment dat – dovadă sunt nenumăratele perechi de la Hollywood care fac terapie matrimonială –, dar iată că Nicole Kidman și Keith Urban sunt la un pas de divorț, în pofida tuturor încercărilor de a-și salva căsnicia.

La Premiile SAG 2018, Nicole și Keith păreau fericiți.

La Premiile SAG 2018, Nicole și Keith păreau fericiți.

Keith s-a mutat din domiciliul conjugal după un lung șir de certuri'

Conform unui apropiat al cuplului, citat de publicația Life and Style, Keith s-a mutat din domiciliul conjugal după un lung șir de certuri. Acum stă la un hotel de 5 stele în L.A.'. Sursa a mai adăugat că motivul principal al certurilor dintre cei doi soți este faptul că Keith Urban a continuat să-i cultive prietenia cântărețului John Meyer, pe care Nicole nu-l vede deloc cu ochi buni. Nicole a încercat să-i interzică lui Keith să se mai vadă cu John, deoarece este convinsă că acesta are o influență proastă asupra soțului ei.'

Nu se știe exact în ce constă proasta influență pe care John Meyer ar avea-o asupra lui Keith, dar poate actrița se teme ca soțul ei, care tocmai a sărbătorit un an de când nu mai bea, să nu se reapuce de alcool. După 7 ani de sobrietate, în 2006, Keith s-a apucat din nou de băut și în scurt timp s-a internat la dezalcoolizare, deci lui Nicole nu i-a fost ușor alături de el… Cântărețul a fost prieten nu doar cu alcoolul, ci și cu drogurile, iar Nicole a fost cea care s-a luptat de la început pentru ca el să nu se abată de la drumul drept. Imediat după aceea însă, Keith a fost fotografiat în timp ce-și făcea de cap cu o cântăreață country – Kelsea Ballerini (24) – în autobuzul cu care mergeau în turneu, iar lucrul acesta a devastat-o pe Nicole.

Acum, Keith s-a apropiat de fratele lui, Shane, căruia i se confesează, și de un grup de prieteni din copilărie, în timp ce Nicole este consolată de prietena ei Naomi Watts, căreia îi încredințează toate secretele sale. Din păcate, prăpastia dintre actriță și soțul ei este tot mai mare și nu sunt semne că s-ar schimba ceva. Se pare că cei doi soți au început deja să-și vândă proprietățile comune, probabil pentru a-și ușura divorțul, însă aceștia nu au de împărțit, din păcate, doar proprietăți imobiliare, ci și… două fetițe, în vârstă de 7 și 9 ani…

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter