Dezvăluiri despre tatăl Deliei Matache, întors de pe Muntele Athos, la "Oana punct Roman"

Publicat pe

Dezvăluiri despre tatăl Deliei Matache, la „Oana punct Roman”. Oana Roman aduce în discuţie în emisiunea de astăzi veşti noi despre starea de sănătate a lui Ion Matache. A suferit două intervenţii, iar acum are din nou nevoie de ajutorul medicilor!

Ion Matache a revenit în România la mijlocul lunii ianuarie. Tatăl Deliei şi al Oanei a revenit în România pentru a petrece Paştele alături de familia sa. Ion Matache se afla de ani de zile pe Muntele Athos. Iată că acum acesta se află alături de cei dragi.

Delia a postat de Paşte pe Instagram o imagine în care apare alături de soţul său, de sora Oana şi de cumnat, de nepoata Jessica, iar alături este mama şi tatăl său. Ion Matache nu mai are barbă, poartă costum, însă este destul de slăbit.

Gina Matache a explicat că acesta a venit de mai multe luni acasă, a părăsit momentan Muntele Athos, deoarece are probleme de sănătate. În trecut a suferit două operaţii, dar acum este vorba de ceva mai grav. Ion Matache a slăbit destul de mult şi merge regulat la doctor. Nu se ştie însă dacă va rămâne sau va pleca din nou pe Muntele Athos.

„Din fericire a venit, din păcate e bolnăvior si asta ne-a umbrit un pic sărbătorile. Dupa o absenţă de vreo 5 ani, a venit de pe muntele Athos. El a mai fost o dată (n.r. acasă). Nu poţi decât să te bucuri. Na, am îmbatranit si noi. De la ce să ne mai luăm acum? Poate inainte ne mai luam de la copii, de la una, de la alta. Acum nu mai avem nimic de împărtit. Faci ce faci dar tot acasă te întorci', a spus Gina Matache într-o emisiune TV.

În emisiunea „Oana punct Roman” vor ieşi la iveală alte detalii despre tatăl Deliei, LIVE, de la ora 15.00. Pe parcursul celor aproximativ 40 de minute, vedeta va dezbate şi alte subiecte ale momentului. Secrete vor ieşi la iveală!

Foto: Adrian Manolache

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter