Nicole Kidman şi Tim Roth la Cannes. "Grace de Monaco" deschide festivalul

Publicat pe

Pelicula Grace de Monaco' deschide  Festivalul de film de la Cannes, iar Nicole Kidman şi Tim Roth si-au făcut deja apariţia pe Croazetă, fiind invitaţii emisiunii Grand Journal de la Canal+.

 

Cele doua staruri din controversatul film prezentat în afara competiţiei oficiale au salutat publicul , ei urmând să fie prezenţi alaturi de ceilalţi colegi ai lor din distribuţie la photocall-ul programat înaintea conferinţei de presă.

 

Cu această ocazie, Nicole Kidman a purtat o rochie neagră si si-a lasat parul blond desfacut, în timp ce Tim Roth a ales un costum alb.

 

Diseară vor îmbrăca ţinutele de gală şi vor păşi pe covorul roşu întins în faţă la Grand Theatre Lumiere. O nouă ediţie plină de glamour este gata să înceapă!

 

Foto: Hepta

 

Nicole Kidman şi Tim Roth la Cannes. "Grace de Monaco" deschide festivalulNicole Kidman şi Tim Roth la Cannes. "Grace de Monaco" deschide festivalul

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter