Nicoleta Luciu: "Sunt foarte fericita!"

Publicat pe

Luna ianuarie a trecut pe nerasuflate si recent Nicoleta a incheiat, si ea, vacanta. Frumoasa mamica, artista si prezentatoare a povestit despre noile sale planuri, despre „nazdravaniile” celor 4 micuti ai ei, despre zvonul mutarii in America, dar si de ce crede in tinerete fara batranete.

luciu_453890_9c3fc32a61
Te-ai intors din vacanta. In februarie urmeaza revenirea si la activitati profesionale?
Anul acesta vreau sa ma concentrez pe muzica, mai ales ca am multe concerte programate in tara.
Ma bucur ca am revenit pe scena. Reactia publicului in concerte este incredibila si ma incarca de energie. Imi doresc ca urmatoarele piese si videoclipuri sa fie primite cu succes de fani. Mi-am dorit ca lumea sa ma cunoasca si prin prisma muzicii.

Serialul „Inima de tigan”, in care ai jucat, poate fi revazut pe postul Acasa TV. Obisnuiesti sa te uiti pe micul ecran la productiile in care joci?

Pana acum nu m-am uitat pentru ca filmam in timp ce erau difuzarile, dar ma bucur ca s-a reluat „Inima de tigan”, fiind si unul dintre proiectele cele mai dragi mie.

Ti-ai mai dori sa interpretezi un personaj ca Roza?
Fiecare rol este unic, are farmecul lui si ocupa un loc aparte in inima mea. Insa daca s-ar relua filmarile la „Inima de tigan” as juca din nou cu mult drag. A fost un personaj dificil de interpretat, dramatic, dar ofertant si foarte frumos

 

 

Citeste continuarea interviului cu Nicoleta Luciu pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter